Vliegen naar Yerevan

Yerevan is de grootste stad en tevens de hoofdstad van Armenië. De stad heeft meer dan 1 miljoen inwoners. Yerevan heeft een aantal indrukwekkende musea waaronder het...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Yerevan voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Yerevan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Yerevan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Yerevan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Yerevan? Geef je op voor de Yerevan Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Yerevan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Yerevan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Yerevan in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Yerevan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Yerevan in 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Yerevan als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Yerevan

Hoe lang is het vliegen naar Yerevan? De vliegtijd Yerevan vanaf Amsterdam is circa 6 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Yerevan

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Yerevan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Yerevan met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Yerevan. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Yerevan zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017