Vliegen naar Tunis

In het gebied rondom de Middellandse Zee is Tunis een van de oudste steden. In het centrum van de stad ligt de gigantische Medina, die sinds 1981 op de Werelderfgoedlijst van...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Tunis voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Tunis

... Unesco staat. Voor mooie souvenirs ben je hier op de goede plek.

Bezienswaardigheden Tunis
Soeks (markten) en bedrijvige overdekte bazaars sieren het straatbeeld. Door de vroegere Franse overheersing lijkt het of je je in Tunis bijna in Parijs waant. Bezoek de prachtige medina, je snuift de cultuur overal op waar je ook kijkt!

Directe vlucht Tunis?
Vanaf Amsterdam vlieg je via een Europese stad (Rome, Parijs, Frankfurt, Lyon) naar Tunis. Wanneer je op het vliegveld bent aangekomen kun je met de bus of de taxi naar het centrum van de stad (dit is ongeveer 8 kilometer rijden). De bus is veel goedkoper dan de taxi. Kom je in de nacht aan? Dan zul je voor de taxi moeten kiezen, want er rijden geen nachtbussen.

Tip: Loop naar de vertrekhal en wacht buiten een taxi op die net iemand naar het vliegveld heeft gebracht. Dit verhoogt de kans dat je een eerlijke chauffeur treft (die normale prijzen rekent). Dit trucje wordt ook vaak toegepast door het personeel van het vliegveld.

Goedkoop naar Tunis vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Tunis Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tunis vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Tunis vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tunis te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Tunis kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Tunis in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tunis boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tunis in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Tunis

Aanbieder
Reserveringskosten
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Tunis o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Tunis met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Tunis. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tunis zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016