Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Texarkana!

Texarkana zijn officieel twee steden, echter praktisch gezien is het maar één stad. Texarkana is een gedeelde stad op de grens tussen de twee Amerikaanse staten...

Lees meer

... Texas en Arkansas. De dubbele stad is bij elkaar een middelgrote stad en heeft een inwonertal van ongeveer 150 duizend. 

In Texarkana is de thuis plaats van twee folklore, namelijk "the Phantom killer" en het "Fouke Monster". De Phantom Killer legende werd geboren halverwege de 20e eeuw tientallen jaren na een aantal onopgeloste seriemoorden. De verhalen gingen over een bovennatuurlijke kracht die de moorden zouden hebben verricht. Het Fouke monster speelde zich net ten zuiden van Texarkana in het moeras Boggy Creeck af, hier werd een "Monster" gezien die wordt omschreven als de zuidelijke Bigfoot.

De Texarkana delen een regionaal vliegveld genaamd Texarkana Regional airport. Texarkana regional airport ligt noordoostelijk gelegen van de steden op ongeveer 6 kilometer rijden van het punt waar de steden samenkomen vandaan. De luchthaven van Texarkana is geen internationaal vliegveld, hierdoor is het helaas niet mogelijk om direct te vliegen op Texarkana. U zult dus tenminste één overstap moeten maken om uw reis naar Texarkana af te ronden, de overstap zal plaatsvinden op de luchthaven van Dallas/Fort Worth.

Lees minder

Meer over Texarkana

Deel dit met je vrienden :

Vliegen naar Texarkana

Zoek op datum

Klik op de prijzen om naar de website van de aanbieder te gaan voor meer informatie over de vlucht. Alle prijzen voor vliegtickets op jouw reisdata vergelijken? Vul dan jouw voorkeursdata in en bekijk alle prijzen.

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Zoek goedkope vliegtickets naar Texarkana voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Texarkana

Goedkoop naar Texarkana? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Texarkana flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Texarkana vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger de vliegtickets Texarkana zijn. Speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Texarkana te vinden!
  3. 3 Goedkoop vliegen naar Texarkana? Blijf een nachtje extra & bespaar op je vliegtickets Texarkana ! Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is voor vliegreizen Texarkana en kies die heen en retour!
  4. 4 Lastminute vliegen naar Texarkana kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Texarkana in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  5. 5 Goedkope vliegtickets Texarkana boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek. Wacht dus niet te lang als je goedkoop naar Texarkana wilt vliegen!
Overzicht bijkomende kosten van airlines en reisbureaus
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
CheapTickets € 27,00 per reservering Alle getoonde prijzen zijn exclusief 27,00 boekingskosten. Er kunnen nog kosten bijkomen voor bagage, reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
Ebookers € 0,00 per reservering
Tix € 20,00 per reservering Alle getoonde tarieven zijn exclusief 20,00 boekingskosten(per boeking). Er kunnen optionele kosten bijkomen in de vorm van reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
Vliegtickets.nl € 29,50 per reservering Alle prijzen zijn exclusief 29,50 boekingskosten (per boeking). Voor telefonische boekingen is dit 35,00. Er kunnen nog kosten bijkomen voor bagage, reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
World Ticket Center € 10,00 - € 85,00 per reservering Voor online boekingen geldt er 10 t/m 40 charge per persoon. De kosten worden berekend op basis van de vliegtuigmaatschappij waarmee u zult vliegen. Afhankelijk van uw klantniveau, gelden er administratiekosten per boeking. De klantniveaus gelden als volgt (kosten telefonisch boeken/kosten online boeken): nieuwe klant 45/ 39, Bronze 30/ 25, Silver 30/ 15 en Gold 0. Er kunnen tevens extra kosten zijn verbonden aan bagage, reisverzekeringen en betaalmethodes buiten IDeal.
Expedia vlucht + 3N Hotel € 0,00 - € 15,00 per reservering Sommige airlines rekenen extra kosten voor specifieke betaalmethodes, dit is maximaal 15,00 of een percentage van de ticketprijs (max. 2,7%). Boekingskosten en andere toeslagen zijn al in de ticketprijs inbegrepen.
KLM € 10,00 per reservering De prijzen worden exclusief 10,00 boekingskosten getoond(per boeking). Er kunnen optionele kosten worden verbonden aan bagage, reisverzekeringen en specifieke betaalmethodes.
Expedia vlucht + 7N Hotel € 0,00 per reservering
Vliegennaar.nl vergelijkt op basis van vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus berekenen daarnaast per boeking nog een dossier- of servicefee die wij helaas niet vooraf inzichtelijk kunnen maken. Lowcost airlines berekenen daarnaast vaak een toeslag voor het inchecken van bagage en vaak betaal je ook voor het gebruik van een creditcard een toeslag. In al deze gevallen moet het totaalbedrag echter altijd duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betalen via IDEAL (directe overschrijving per bank) is vrijwel altijd gratis! Je doet je boeking altijd op de website van de aanbieder, Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen. Wij verwijzen je dan ook graag door naar hun website voor verdere, gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 29-08-2014

Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden

Vlakbij Texarkana

Shreveport v.a. € 802
Fort Smith v.a. € 773
Monroe v.a. € 664
Little Rock v.a. € 655
Alexandria USA v.a. € 927

Afstanden vanaf Texarkana

Meest bekeken deals!

Geef je waardering! Over Texarkana
Score 3 | 5 Stemmen

Nieuwste bestemmingen

1. Pointe-Noire
2. Letland
3. Melbourne
4. Melbourne Florida
5. Griekse eilanden