Vliegen naar Texarkana

Texarkana zijn officieel twee steden, echter praktisch gezien is het maar één stad. Texarkana is een gedeelde stad op de grens tussen de twee Amerikaanse staten...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Texarkana voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Texarkana

... Texas en Arkansas. De dubbele stad is bij elkaar een middelgrote stad en heeft een inwonertal van ongeveer 150 duizend. 

In Texarkana is de thuis plaats van twee folklore, namelijk "the Phantom killer" en het "Fouke Monster". De Phantom Killer legende werd geboren halverwege de 20e eeuw tientallen jaren na een aantal onopgeloste seriemoorden. De verhalen gingen over een bovennatuurlijke kracht die de moorden zouden hebben verricht. Het Fouke monster speelde zich net ten zuiden van Texarkana in het moeras Boggy Creeck af, hier werd een "Monster" gezien die wordt omschreven als de zuidelijke Bigfoot.

Luchthaven Texarkana
De Texarkana delen een regionaal vliegveld genaamd Texarkana Regional airport. Texarkana regional airport ligt noordoostelijk gelegen van de steden op ongeveer 6 kilometer rijden van het punt waar de steden samenkomen vandaan. De luchthaven van Texarkana is geen internationaal vliegveld, hierdoor is het helaas niet mogelijk om direct te vliegen op Texarkana. U zult dus tenminste één overstap moeten maken om uw reis naar Texarkana af te ronden, de overstap zal plaatsvinden op de luchthaven van Dallas / Fort Worth.

Goedkoop naar Texarkana vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Texarkana Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Texarkana vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Texarkana vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Texarkana te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Texarkana kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Texarkana in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Texarkana boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Texarkana in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Texarkana

Aanbieder
Reserveringskosten
Schipholtickets
 € 30,- -  € 35,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
Tix
 € 25,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Texarkana o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Texarkana met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Texarkana. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Texarkana zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016