Vliegen naar Sarajevo

De stad werd tijdens de burgeroorlog in voormalig Joegoslavië zwaar getroffen. Inmiddels is de hoofdstad van Bosnië Herzegovina uitgegroeid tot een toeristische...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sarajevo voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Sarajevo

... trekpleister.

Makkelijk aanbiedingen vliegtickets Sarajevo vinden?
Via de gratis Flight-Alert service ontvangt u per e-mail alle Sarajevo aanbiedingen. Bepaal bij je inschrijving de prijs en in welke reisperiode. Vervolgens zal je dagelijks of wekelijks de scherpste Sarajevo tarieven ontvangen.

Directe vluchten Sarajevo, luchthaven Sarajevo
Non-stop vluchten vanaf Amsterdam doen er iets langer dan twee uur over om het vliegveld van Sarajevo te bereiken. De vliegtijd Sarajevo bedraagt dus op een directe vlucht ongeveer twee uur. Taxi’s en bussen vervoeren bezoekers van en naar de stad. In de stad zelf rijden bussen, trams en trolleybussen. Oriënteren is niet altijd even makkelijk door de weinige straatnaamborden. Een goede plattegrond is daarom aan te raden.

Bezienswaardigheden vakantie Sarajevo
Het historische stadscentrum doet helemaal niet denken aan een Europese stad. Sarajevo is de plaats waar in het verleden het westerse en Oosterse Romeinse Rijk splitsten, waar de rooms-katholieken, oosters-orthodoxe en Ottomanen samenleefden. De stad staat daarom ook vol met kerken, kathedralen en moskeeën. Sporen van de oorlog zijn nog wel te vinden in de musea en door bijvoorbeeld de Sarajevo War Tunnels te bezoeken. Voor een goed uitzicht op Sarajevo bieden de heuvels die rond de stad liggen de uitkomst. Op drie kwartier afstand liggen de bergen waar in de winterse maanden elke wintersportliefhebber goed uit de voeten kan komen.

Goedkoop naar Sarajevo vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Sarajevo Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sarajevo vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Sarajevo vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Sarajevo te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Sarajevo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Sarajevo in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Sarajevo boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Sarajevo in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Vliegtijd Sarajevo

Hoe lang is het vliegen naar Sarajevo? De vluchtduur Sarajevo is 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Sarajevo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Sarajevo o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Sarajevo met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Sarajevo. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sarajevo zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016