Zoek goedkope vliegtickets naar Sarajevo

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Sarajevo!

Vergelijk alle vliegtickets naar Sarajevo voor jouw vertrekdatum

De stad werd tijdens de burgeroorlog in voormalig Joegoslavië zwaar getroffen. Inmiddels is de hoofdstad van Bosnië Herzegovina uitgegroeid tot een toeristische...   Lees meer

Vliegen naar Sarajevo

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Sarajevo op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Sarajevo vanaf € 141

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Sarajevo, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

6 aanbieders v.a. € 141,- tot € 489,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Sarajevo voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop

Flexibel met je reisdata?

Tickets Sarajevo boeken als de prijs het laagst is?

in de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

Vliegtickets Eindhoven - Sarajevo
Heen 15-10-2016 Retour 18-10-2016

Vliegtickets Amsterdam - Sarajevo
Heen 06-09-2016 Retour 15-09-2016

Bekijk meer data waarop we in de afgelopen 24 uur uitzonderlijk voordelige vluchten vonden

Zoek en vergelijk nu

Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Sarajevo

... trekpleister. Het historische stadscentrum doet helemaal niet denken aan een Europese stad. Sarajevo is de plaats waar in het verleden het westerse en Oosterse Romeinse Rijk splitsten, waar de rooms-katholieken, oosters-orthodoxe en Ottomanen samenleefden. De stad staat daarom ook vol met kerken, kathedralen en moskeeën. Sporen van de oorlog zijn nog wel te vinden in de musea en door bijvoorbeeld de Sarajevo War Tunnels te bezoeken. Voor een goed uitzicht op Sarajevo bieden de heuvels die rond de stad liggen de uitkomst. Op drie kwartier afstand liggen de bergen waar in de winterse maanden elke wintersportliefhebber goed uit de voeten kan komen.


Directe vluchten Sarajevo, luchthaven Sarajevo
Non-stop vluchten vanaf Amsterdam doen er iets langer dan twee uur over om het vliegveld van Sarajevo te bereiken. De vliegtijd Sarajevo bedraagt dus op een directe vlucht ongeveer twee uur. Taxi’s en bussen vervoeren bezoekers van en naar de stad. In de stad zelf rijden bussen, trams en trolleybussen. Oriënteren is niet altijd even makkelijk door de weinige straatnaamborden. Een goede plattegrond is daarom aan te raden.

Goedkoop naar Sarajevo? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Sarajevo Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sarajevo vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Sarajevo te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Sarajevo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Sarajevo in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Sarajevo boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Sarajevo in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Sarajevo

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00
Vliegtickets.nl € 29,50
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
VliegWinkel.nl € 29,50 Voor een boeking wordt er €29,50 aan dossierkosten in rekening gebracht.
KLM € 10,00
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Sarajevo o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Sarajevo met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Sarajevo. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sarajevo zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden Kaart Sarajevo
Vlakbij Sarajevo
Dubrovnik v.a. € 65
Tivat v.a. € 46
Split v.a. € 71
Podgorica v.a. € 51
Belgrado v.a. € 54

Afstanden vanaf Sarajevo

Vliegtijd Sarajevo

Hoe lang is het vliegen naar Sarajevo? De vluchtduur Sarajevo is 2 uur.

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Delhi
2. Abu Dhabi
3. Calgary
4. Seoul
5. Canada