Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Saint Vincent!

Vergelijk alle vliegtickets naar Saint Vincent voor jouw vertrekdatum

Saint Vincent is een vulkanisch eiland en onderdeel van het onafhankelijke land Saint Vincent en de Grenadines. Saint Vincent ligt in de Caribische zee tussen Saint...   Lees meer

Vliegen naar Saint Vincent

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Saint Vincent op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Saint Vincent vanaf € 0

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Saint Vincent, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

 • Schiphol tickets Saint Vincent
  -
 • Vliegtickets.nl aanbieding Saint Vincent
  -
 • airmiles icon
 • Vliegtarieven Saint Vincent
  -
 • Tix.nl tickets Amsterdam Saint Vincent
  -
 • WTC Saint Vincent
  -
 • KLM Saint Vincent
  -
 • Vliegen met KLM vanaf Dusseldorf
  -
 • info icon
 • Vliegwinkel Schiphol Saint Vincent
  -
 • Schiphol tickets Saint Vincent
  -
 • Vliegtickets.nl aanbieding Saint Vincent
  -
 • Vliegtarieven Saint Vincent
  -
 • Tix.nl tickets Amsterdam Saint Vincent
  -
 • WTC Saint Vincent
  -
 • KLM Saint Vincent
  -
 • Vliegen met KLM vanaf Dusseldorf
  -
 • Vliegwinkel Schiphol Saint Vincent
  -
0 aanbieders v.a. € 0,- tot € 0,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Saint Vincent voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop

Flexibel met je reisdata?

Tickets Saint Vincent boeken als de prijs het laagst is?

in de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

Zoek en vergelijk nu

Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Saint Vincent

... Lucia en de Grenadines in met ongeveer 120.000 inwoners en is daarmee het grootste eiland van het land.

De grootste stad van Saint Vincent en tevens de hoofdstad van Saint Vincent en de Grenadines is Kingstown met een populatie van 26.000. Kingston is de belangrijkste havenstad van het land, en heeft een aantal leuke winkels, heerlijke eetgelegenheden en gezellige marktjes.

Kingstown heeft een aantal bijzondere bezienswaardigheden die een must see zijn voor elke bezoeker aan deze Caribische stad. Onder deze must sees in Kingstown vallen de Botanische Tuinen van Saint Vincent, Fort Charlotte, de Heilige Maria's Katholieke Kathedraal en de Heilige George Anglicaanse Kathedraal.

Der gaat vanaf Kingstown dagelijks een ferry tussen Saint Vincent en de Grenadines voor een lage prijs. Er gaat ook nog een snellere ferry maar die is wel wat duurder.`

Saint Vincent heeft ook een eigen vliegveld zuidelijk gelegen op het eiland op ongeveer 5 kilometer van het stadscentrum van Kingstown vandaan. De luchthaven van Saint Vincent heet ET Joshua Airport.

Goedkoop naar Saint Vincent? 5 Tips:

 1. 1 Geef je op voor de Saint Vincent Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Saint Vincent vliegticket aanbiedingen!
 2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Saint Vincent te vinden!
 3. 3 Lastminute vliegen naar Saint Vincent kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Saint Vincent in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
 4. 4 Goedkope vliegtickets Saint Vincent boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
 5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Saint Vincent in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Saint Vincent

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
Vliegtickets.nl € 29,50
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
Tix € 25,00 - € 30,00
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
KLM € 10,00
VliegWinkel.nl € 29,50 Voor een boeking wordt er €29,50 aan dossierkosten in rekening gebracht.
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Saint Vincent o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Saint Vincent met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Saint Vincent. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Saint Vincent zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden Kaart Saint Vincent
Vlakbij Saint Vincent
Grenada v.a. € 805
Saint Lucia v.a. € 558
Tobago v.a. € 1125
Barbados v.a. € 585
Martinique v.a. € 529

Afstanden vanaf Saint Vincent

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Noorwegen
2. Dalaman
3. Mason City
4. Griekenland
5. Isla Margarita