Vliegen naar Parijs

Voordelig de mooie en romantische hoofdstad van Frankrijk bezoeken? Bij Vliegennaar.nl vergelijk je, op 1 pagina, de goedkoopste vliegtickets Parijs aanbiedingen met de beste...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Parijs voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Parijs

... aanbiedingen voor het reizen naar Parijs per trein.

Goedkoop vliegen naar Parijs of met de trein naar Parijs?
De totale vluchtduur van Amsterdam naar Parijs bedraagt slechts een uurtje. De Thalys doet er vanaf Amsterdam zo'n 3,5 uur over en vanaf Rotterdam zo'n 2,5 uur!). In dit geval is een treinreis dan ook een uitstekend alternatief voor naar Parijs vliegen. Want als je de inchecktijd op de luchthaven meeneemt, het feit dat er geen directe vluchten Eindhoven Parijs of Rotterdam Parijs zijn en dan ook nog de de tijd die het je kost om van de luchthaven Charles de Gaulle of het vliegveld Parijs Orly naar hartje Parijs te komen, dan is de trein namelijk vaak sneller! Je stapt vanuit de trein namelijk midden in het centrum van Parijs uit. Het metronetwerk is perfect en brengt je naar iedere locatie in de stad. Nog een voordeel: sinds voorjaar 2016 is er gratis wifi in de Thalys.

Goedkope tickets Parijs
Soms zijn vliegtickets Parijs wel het goedkoopste: in sommige periodes is er zoveel vraag naar treinreizen dat het boeken van een vliegticket met KLM of andere airline feitelijk voordeliger is. Vergelijk dus toch altijd even de vliegticket Parijs aanbiedingen met de deals voor de reis per trein!

Naar Disneyland Parijs?
Verder reizen naar Disneyland Parijs? Lees alles over de route van de vliegvelden en stations naar het pretpark.

Goedkoop naar Parijs vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Parijs Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Parijs vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Parijs vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Parijs te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Parijs kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Parijs in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Parijs boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Parijs in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Parijs

Aanbieder
Reserveringskosten
Vliegtickets.nl
 € 30,-
NS International
- *
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
Transavia
- *
VliegWinkel.nl
 € 30,-
KLM
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Parijs o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Parijs met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Parijs. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Parijs zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016