Vliegen naar Nicaragua

Nicaragua of officieel de Republiek Nicaragua is een land in Centraal-Amerika en is ingesloten door de Grote Oceaan aan de ene kant en door de Caribische zee aan de andere kant. Wat de meeste toeristen naar dit land trekt is toch wel de grote biodiversiteit, het warm tropische klimaat en de actieve vulkanen. De ongerepte natuur van Nicaragua is voor elke avonturier een waar walhalla op aarde. Maar ook koloniale steden en een rijke cultuur vind je hier terug.

Goedkope vliegtickets Nicaragua: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Managua

Last minute Nicaragua aanbiedingen

logo wtc.nl-<br>-world-ticket-center.png

v.a. € 647,-

Vergelijk goedkope vliegtickets Nicaragua voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Nicaragua vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Nicaragua vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Nicaragua te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Nicaragua? Geef je op voor de Nicaragua Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Nicaragua vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Nicaragua kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Nicaragua in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Nicaragua boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Nicaragua in 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Nicaragua als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Nicaragua

De reisafstand naar Nicaragua is behoorlijk groot. Hoe lang is het vliegen naar Nicaragua? De vluchtduur van Amsterdam naar Nicaragua is heel variërend, doordat er altijd een tussenstop gemaakt moet worden. Bij een korte overstap is de reisduur ongeveer 17 uur, wanneer je er voor kiest meerdere overstappen te maken zal de reisduur toenemen.

Bijkomende kosten bij vluchten Nicaragua

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Nicaragua o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Nicaragua met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Nicaragua. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nicaragua zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017