Vliegen naar Managua

Managua is de hoofdstad van Nicaragua, gelegen in Midden-Amerika. Managua ligt aan de westkant van het land, aan een groot meer, vernoemd naar de stad. Het is een goed...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Managua voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Managua vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Managua vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Managua te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Managua? Geef je op voor de Managua Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Managua vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Managua kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Managua in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Managua boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Managua in 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Managua als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Managua

Hoe lang is het vliegen naar Managua? De vluchtduur is 17 uur incl. een tussenstop van 3,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Managua

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Managua o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Managua met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Managua. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Managua zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017