Vliegen naar Midland

Midland is een stad in westelijk gelegen de zuidelijke Amerikaanse staat Texas en is met 115.000 inwoners de 28e stad van de staat.  Midland heeft een temperatuur van...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Midland voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Midland

...uur van ongeveer 17 graden gemiddeld gedurende het hele jaar met in de zomer temperaturen van dertig graden en in de winter iets onder de tien graden. 

Midland heeft een prachtig kunstmuseum gewijd aan grote artiesten uit de Taos Society Artists en kunst uit het zuidwesten van Amerika. Het gaat voornamelijk om klassieke schilderijen die de toenmalige cultuur op een exacte wijze weten te schetsen. 

Midland heeft al decennia lang haar eigen vliegveld genaamd Midland International Airport. De luchthaven van Midland ligt op ongeveer vijftien a twintig minuten rijden van de binnenstad van Midland vandaan.

Luchthaven Midland
De naam van de luchthaven schept wel verwarring aangezien men vanaf Midland niet naar het buitenland kan vliegen. Om naar Midland te reizen zult u dus tenminste één overstap moeten maken om uw eindbestemming te bereiken. De overstap die u moet maken op uw reis naar Midland zal hoogst waarschijnlijk plaats vinden op Dallas of Houston

Goedkoop naar Midland vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Midland Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Midland vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Midland vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Midland te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Midland kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Midland in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Midland boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Midland in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Midland

Aanbieder
Reserveringskosten
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Midland o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Midland met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Midland. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Midland zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016