Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Midland!

Vergelijk alle vliegtickets naar Midland voor jouw vertrekdatum

Midland is een stad in westelijk gelegen de zuidelijke Amerikaanse staat Texas en is met 115.000 inwoners de 28e stad van de staat.  Midland heeft een temperatuur van...   Lees meer

Vliegen naar Midland

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Midland op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Midland vanaf € 0

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Midland, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

 • Tix.nl tickets Amsterdam Midland
  -
 • Vliegtickets.nl aanbieding Midland
  -
 • airmiles icon
 • Schiphol tickets Midland
  -
 • Vliegtarieven Midland
  -
 • KLM Midland
  -
 • WTC Midland
  -
 • Vliegen met KLM vanaf Dusseldorf
  -
 • info icon
 • Vliegwinkel Schiphol Midland
  -
 • Tix.nl tickets Amsterdam Midland
  -
 • Vliegtickets.nl aanbieding Midland
  -
 • Schiphol tickets Midland
  -
 • Vliegtarieven Midland
  -
 • KLM Midland
  -
 • WTC Midland
  -
 • Vliegen met KLM vanaf Dusseldorf
  -
 • Vliegwinkel Schiphol Midland
  -
0 aanbieders v.a. € 0,- tot € 0,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Midland voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop

Flexibel met je reisdata?

Tickets Midland boeken als de prijs het laagst is?

in de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

Zoek en vergelijk nu

Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Midland

...uur van ongeveer 17 graden gemiddeld gedurende het hele jaar met in de zomer temperaturen van dertig graden en in de winter iets onder de tien graden. 

Midland heeft een prachtig kunstmuseum gewijd aan grote artiesten uit de Taos Society Artists en kunst uit het zuidwesten van Amerika. Het gaat voornamelijk om klassieke schilderijen die de toenmalige cultuur op een exacte wijze weten te schetsen. 

Midland heeft al decennia lang haar eigen vliegveld genaamd Midland International Airport. De luchthaven van Midland ligt op ongeveer vijftien a twintig minuten rijden van de binnenstad van Midland vandaan.


Luchthaven Midland
De naam van de luchthaven schept wel verwarring aangezien men vanaf Midland niet naar het buitenland kan vliegen. Om naar Midland te reizen zult u dus tenminste één overstap moeten maken om uw eindbestemming te bereiken. De overstap die u moet maken op uw reis naar Midland zal hoogst waarschijnlijk plaats vinden op Dallas of Houston

Goedkoop naar Midland? 5 Tips:

 1. 1 Geef je op voor de Midland Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Midland vliegticket aanbiedingen!
 2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Midland te vinden!
 3. 3 Lastminute vliegen naar Midland kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Midland in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
 4. 4 Goedkope vliegtickets Midland boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
 5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Midland in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Midland

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00
Vliegtickets.nl € 29,50
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
KLM € 10,00
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
VliegWinkel.nl € 29,50 Voor een boeking wordt er €29,50 aan dossierkosten in rekening gebracht.
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Midland o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Midland met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Midland. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Midland zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden Kaart Midland
Vlakbij Midland
Amarillo Texas v.a. € 674
El Paso v.a. € 527
Ciudad Juarez v.a. € 799
San Antonio v.a. € 543
Dallas v.a. € 528

Afstanden vanaf Midland

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Noorwegen
2. Dalaman
3. Mason City
4. Griekenland
5. Isla Margarita