Zoek goedkope vliegtickets naar Kona

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Kona!

Vergelijk alle vliegtickets naar Kona voor jouw vertrekdatum

Kona is een district in de amerikaanse staat Hawai en verdeeld in het Noord en Zuid district. Kona is de thuisbasis van het wereldberoemde Ironman World Championship evenement,...   Lees meer

Vliegen naar Kona

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Kona op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Kona vanaf € 866

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Kona, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

7 aanbieders v.a. € 866,- tot € 1170,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Kona voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop

Flexibel met je reisdata?

Tickets Kona boeken als de prijs het laagst is?

in de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

Vliegtickets Amsterdam - Kona
Heen 06-11-2016 Retour 22-11-2016

Vliegtickets Amsterdam - Kona
Heen 30-05-2017 Retour 15-06-2017

Zoek en vergelijk nu

Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Kona

... wat elk jaar in October wordt gehouden.Kona International airport is de luchthaven van Kona en dit vliegveld is makkelijk bereikbaar vanaf het centrum

Goedkoop naar Kona? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Kona Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kona vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Kona te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Kona kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Kona in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Kona boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Kona in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Kona

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00
Vliegtickets.nl € 29,50
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
KLM € 10,00
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Kona o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kona met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Kona. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kona zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden Kaart Kona
Vlakbij Kona
Hilo v.a. € 1139
Kahului v.a. € 409
Kapalua Hawaii v.a. € 1053
Honolulu v.a. € 807
San Francisco v.a. € 350

Afstanden vanaf Kona

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Zweden
2. Vaxjo
3. Israël
4. Noorwegen
5. Dalaman