Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Ikaria!

Vergelijk alle vliegtickets naar Ikaria voor jouw vertrekdatum

Het Griekse eiland Ikaria ligt vlakbij Samos niet ver uit de Turkse kust in de Egeïsche Zee met een kleine 10.000 inwoners, al varieert dit sterk per seizoen. Het...   Lees meer

Vliegen naar Ikaria

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Ikaria op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Ikaria vanaf € 0

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Ikaria, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

 • Tix.nl tickets Amsterdam Ikaria
  -
 • WTC Ikaria
  -
 • Schiphol tickets Ikaria
  -
 • KLM Ikaria
  -
 • Vliegtickets.nl aanbieding Ikaria
  -
 • airmiles icon
 • Vliegen met KLM vanaf Dusseldorf
  -
 • info icon
 • Vliegtarieven Ikaria
  -
 • Vliegwinkel Schiphol Ikaria
  -
 • Tix.nl tickets Amsterdam Ikaria
  -
 • WTC Ikaria
  -
 • Schiphol tickets Ikaria
  -
 • KLM Ikaria
  -
 • Vliegtickets.nl aanbieding Ikaria
  -
 • Vliegen met KLM vanaf Dusseldorf
  -
 • Vliegtarieven Ikaria
  -
 • Vliegwinkel Schiphol Ikaria
  -
0 aanbieders v.a. € 0,- tot € 0,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Ikaria voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Ikaria

... dorp Agios Kirykos is de grootste plaats van het eiland.

De meeste beoordelingen van mensen die eerder op dit eiland vakantie vierden zijn super enthousiast en vatten Ikaria ongeveer zo samen: mooie natuur, je kunt er prachtige wandelingen maken, er heerst een heerlijk klimaat en Ikaria heeft een bijzonder gastvrije bevolking die echt oprecht blij lijkt dat je langskomt.

Veel Nederlanders vliegen naar Ikaria om daarna door te reizen per ferry naar het heilige eiland Patmos (dat zelf geen vliegveld heeft) beroemd en berucht doordat de Openbaring of Apocalyps daar geschreven zouden zijn. Maar ook een combinatie  van een week vakantie op Ikaria en nog een weekje naar Patmos is erg aantrekkelijk voor veel bezoekers.

De beste reistijd voor een bezoek aan Ikaria is het late voorjaar oftewel van mei tot medio juni. Dan is het nog heerlijk rustig op Ikaria en heel het eiland staat in bloei. Echter is op Ikaria eigenlijk het hele jaar door heerlijk te vertoeven. 

Goedkoop naar Ikaria? 5 Tips:

 1. 1 Geef je op voor de Ikaria Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ikaria vliegticket aanbiedingen!
 2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Ikaria te vinden!
 3. 3 Lastminute vliegen naar Ikaria kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Ikaria in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
 4. 4 Goedkope vliegtickets Ikaria boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
 5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Ikaria in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Ikaria

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
KLM € 10,00
Vliegtickets.nl € 29,50
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
VliegWinkel.nl € 29,50 Voor een boeking wordt er €29,50 aan dossierkosten in rekening gebracht.
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Ikaria o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ikaria met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Ikaria. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ikaria zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden Kaart Ikaria
Vlakbij Ikaria
Samos v.a. € 162
Chios v.a. € 217
Mykonos v.a. € 188
Izmir v.a. € 121
Naxos v.a. € 374

Afstanden vanaf Ikaria

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Memphis
2. Caracas
3. Pittsburgh
4. Aalesund
5. Koh Samui