Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Edinburgh!

Edinburgh is de hoofdstad van Schotland. Er is ontzettend veel te bewonderen in de stad waarvan het oude stadshart geheel werelderfgoed is! Je kunt mooie kapelletjes en kastelen...

Lees meer

... bezoeken, er zijn veel interessante musea en er worden veel muzikale festivals in Edinburgh georganiseerd.

Klimaat in Edinburgh De Schotse hoofdstad kent net als de rest van Schotland geen tropisch klimaat. Toch is het voor een stedentrip eigenlijk perfect: in juni en juli ligt de gemiddelde temperatuur overdag rond de 19 graden celsius. In het voor- of najaar naar Edinburgh? Ook dan zijn de temperaturen prima (met een jasje aan). In mei ligt de temperatuur  rond de 14,5 graden Celsius overdag, in september is dit rond de 16 graden. Het enige waar je geluk mee moet hebben is de neerslag, er kan nu eenmaal af en toe een buitje vallen.

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Edinburgh? Bekijk dan zeker onderstaande tips! De keuze uit aanbiedingen voor deze stad is relatief groot, het is dus de moeite goed te vergelijken.

Het vliegveld van Edinburgh Op een kleine 10 kilometer afstand van het centrum van de stad ligt Edinburgh Airport. Vanaf Amsterdam bieden vele chartermaatschappijen vluchten aan naar Edinburgh. Er is dus (bijna) altijd wel een goedkoop ticket te vinden! Vanaf de luchthaven van Edinburgh gaat er een tram die je naar het centrum van de stad brengt.

Lees minder

Meer over Edinburgh

Deel dit met je vrienden :

Vliegen naar Edinburgh

Zoek op datum

Klik op de prijzen voor meer informatie over de aanbieding. Voor de prijzen op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Edinburgh vanaf € 68

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Zoek goedkope vliegtickets naar Edinburgh voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Edinburgh

Goedkoop naar Edinburgh? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Edinburgh flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Edinburgh vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Edinburgh te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Edinburgh kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Edinburgh in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Edinburgh boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek. Wacht dus niet te lang als je goedkoop naar Edinburgh wilt vliegen!
  5. 5 Goedkoop vliegen naar Edinburgh? Blijf een nachtje extra & bespaar : Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!
Bijkomende kosten bij vliegreizen Edinburgh
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
World Ticket Center € 0,00 - € 45,00 Bij online boekingen geldt ¤15 t/m ¤45 charge p.p.. De hoogte is afhankelijk van de vliegtuigmaatschappij waarmee u wilt vliegen. Afhankelijk van uw klantniveau, gelden er administratiekosten per boeking. Deze zijn (voor telefonisch boeken/kosten online boeken): nieuwe klant ¤45/ ¤39, Bronze ¤30/ ¤25, Silver ¤30/ ¤15 en Gold ¤0.
KLM € 10,00
Tix € 25,00 De toeslag heet hier niet reserverings- maar administratiekosten.
CheapTickets € 27,00 - € 29,00 Vliegticketprijzen zijn exclusief ¤27,- (1 persoon) of ¤29,- (2 of meer personen) reserveringskosten per boeking.
Schipholtickets € 25,00 Bij telefonische boekingen of per mail wordt er ¤40,- in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. ¤25,-
Vliegtickets.nl € 29,50 Voor telefonische boekingen van vluchten zijn de reserveringskosten niet ¤29,50 maar ¤35,00.
GoedkoopsteStedentrip € 0,00 - € 22,50 Goedkoopstestedentrip.nl vergelijkt aanbieders van stedentrips. De bijkomende kosten staan per aanbieder op de website.
VliegWinkel.nl € 27,00 - € 29,00 Voor een boeking voor één persoon wordt er ¤27,- aan dossierkosten in rekening gebracht, voor 2 of meer personen is dit ¤29,-
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Edinburgh o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen daarnaast toeslagen voor het inchecken van bagage, zitplaatsreservering, betalen met creditcard en sommige andere betaalmethodes. Ook verzekeringen zijn overal optioneel. In alle gevallen moet het totaalbedrag duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Edinburgh met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Edinburgh. Je boekt direct via de website van bovenstaande aanbieders, Wij verwijzen je graag naar hun website voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Edinburgh zijn het laatste gecheckt op 18-02-2015

Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden

Vlakbij Edinburgh

Dundee v.a. € 106
Glasgow v.a. € 68
Newcastle v.a. € 70
Aberdeen v.a. € 159
Durham Engeland v.a. € 107

Afstanden vanaf Edinburgh

Meest bekeken deals!

Nieuwste bestemmingen

1. Toronto
2. Singapore
3. Montreal
4. Lanzarote
5. Lissabon