Zoek goedkope vliegtickets naar Caracas

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Caracas!

Vergelijk alle vliegtickets naar Caracas voor jouw vertrekdatum

Aanbiedingen voor goedkoop vliegen naar Caracas bekijken? Vanaf Amsterdam zijn er een groot aantal mogelijkheden om naar de Venezuelaanse hoofdstad te vliegen. Maar er gaan er...   Lees meer

Vliegen naar Caracas

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Caracas op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Caracas vanaf € 622

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Caracas, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Caracas voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Caracas

Goedkoop naar Caracas? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Caracas flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Caracas vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Caracas te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Caracas kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Caracas in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Caracas boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek.
  5. 5 Goedkoop vliegen naar Caracas in 2015? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Lees meer over Caracas

... geen rechtstreekse vluchten naar Caracas. De talloze andere opties, waaronder KLM in combinatie met partners Copa Airlines en Air France, hebben een een overstap in Parijs, Rome, Madrid, Frankfurt, Panama of Atlanta.

Reizen naar Caracas De bruisende hoofdstad van Venezuela is gelegen in het noorden van Zuid-Amerika. De stad ligt 900 meter boven zeeniveau waardoor het een aangenaam klimaat heeft. Het historische centrum van de stad ligt in het westen en hier vind je het centrale plein met haar kathedraal en koloniale gebouwen.


In het oosten ligt de wijk Sabana Grande waar winkelstraten, restaurants, bioscopen en theaters te vinden zijn. De meeste musea vind je rond het Parque Central dat ook in het oosten van Caracas te vinden is.


Direct naast Caracas vind je het Nationale Park El Avila, een prachtige bergachtig gebied. De flora en fauna die je hier vind is indrukwekkend, zo vind je hier onder andere meer dan 100 verschillende soorten vlinders. En het uitzicht boven op een van de bergen: onbeschrijfelijk.


De officiële naam van de luchthaven van Caracas is Simon Bolivar International Airport en ligt ongeveer 20 kilometer van het centrum van Caracas vandaan.

Meer over Caracas

Bijkomende kosten bij vliegreizen Caracas
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00
KLM € 10,00
Vliegtickets.nl € 29,50
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van 39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
CheapTickets € 27,00 - € 29,00 Vliegticketprijzen zijn exclusief 27,- (1 persoon) of 29,- (2 of meer personen) reserveringskosten per boeking.
Ebookers € 0,00 - € 100,00 De belastingen die in rekening worden gebracht zijn voor iedere luchtvaartmaatschappij anders.
Schipholtickets € 25,00 - € 40,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er 40,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. 25,-
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Caracas o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Caracas met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Caracas. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Caracas zijn het laatste gecheckt op 23-09-2015
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Deal Date Spotter

Goedkoopste vliegtickets Caracas

Nabijgelegen vliegvelden
Vlakbij Caracas
Bonaire v.a. € 599
Barcelona Venezuela v.a. € -
Curacao v.a. € 479
Isla Margarita v.a. € 1136
Aruba v.a. € 591

Afstanden vanaf Caracas

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Grenada
2. Bolzano
3. Beijing
4. Edmonton
5. Servie