Zoek goedkope vliegtickets naar Caracas

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Caracas!

Vergelijk alle vliegtickets naar Caracas voor jouw vertrekdatum

Aanbiedingen voor goedkope tickets Caracas bekijken? Vanaf Amsterdam zijn er een groot aantal mogelijkheden om naar de Venezuelaanse hoofdstad te vliegen. Maar er gaan er geen...   Lees meer

Vliegen naar Caracas

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Caracas op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Caracas vanaf € 553

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Caracas, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

8 aanbieders v.a. € 553,- tot € 829,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Caracas voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Caracas

... rechtstreekse vluchten naar Caracas vanaf Schiphol Airport.


Air France KLM Caracas vluchten
Bij KLM heb je de keuze uit een 15 tal vluchten naar Caracas per week. Een deel van de vluchtuitvoering is overigens in alle gevallen in handen van partners zoals Copa Airlines en Air France. En alle KLM vluchten naar Caracas hebben een een overstap. Meestal in Parijs maar soms ook in Panama.


Goedkope vlucht Caracas
Wil je zo voordelig mogelijk naar Caracas reizen overweeg dan vanaf Brussel naar Caracas te vliegen. Vanaf deze luchthaven liggen de actie tarieven tot wel 30% lager!  Ook kan je via de reisbureaus op deze pagina's acties vergelijken van buitenlandse luchtvaartmaatschappijen zoals American Airlines, Air Euopa, nited Airlines en Iberia. Deze willen nog wel eens stunten met een leuke promotie.


Reizen naar Caracas
De bruisende hoofdstad van Venezuela is gelegen in het noorden van Zuid-Amerika. De stad ligt 900 meter boven zeeniveau waardoor het een aangenaam klimaat heeft. Het historische centrum van de stad ligt in het westen en hier vind je het centrale plein met haar kathedraal en koloniale gebouwen. In het oosten ligt de wijk Sabana Grande waar winkelstraten, restaurants, bioscopen en theaters te vinden zijn. De meeste musea vind je rond het Parque Central dat ook in het oosten van Caracas te vinden is.

Direct naast Caracas vind je het Nationale Park El Avila, een prachtige bergachtig gebied. De flora en fauna die je hier vind is indrukwekkend, zo vind je hier onder andere meer dan 100 verschillende soorten vlinders. En het uitzicht boven op een van de bergen: onbeschrijfelijk.


Gevaarlijk
Caracas is een prachtige stad maar staat ook bekend als een van de gevaarlijkste steden ter wereld. Overdag in het centrum is veel politie op straat, daar ben je dan relatief veilig. Maar ga niet in het donker een eind wandelen. Ook is het onverstandig op eigen houtje de buiten- en sloppenwijken van de stad te verkennen.


Vliegveld Caracas airport Simon Bolivar
De officiële naam van de luchthaven van Caracas is Simon Bolivar International Airport en ligt ongeveer 20 kilometer van het centrum van Caracas vandaan. Tijdens jouw reis naar Caracas ben je verplicht tenminste één overstap te maken. Er zijn dus geen directe vluchten Caracas, waardoor de vliegtijd Caracas minimaal 11,5 uur bedraagt.

Goedkoop naar Caracas? 3 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Caracas Flight Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Caracas vliegticket aanbiedingen in 2016 / 2017!
  2. 2 Lastminute naar Caracas vliegen kan soms voordelig zijn in het laagseizoen. Maar voor de goedkoopste aanbiedingen voor vliegen naar Caracas moet je minimaal 3 maanden voor vertrek boeken!
  3. 3 Goedkope vliegtickets Caracas boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.

Bijkomende kosten bij vliegreizen Caracas

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00
KLM € 10,00
Vliegtickets.nl € 29,50
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Caracas o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Caracas met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Caracas. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Caracas zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Deal Date Spotter

Goedkoopste vliegtickets Caracas

Nabijgelegen vliegvelden Kaart Caracas
Vlakbij Caracas
Bonaire v.a. € 451
Curacao v.a. € 434
Isla Margarita v.a. € -
Aruba v.a. € 449
Maracaibo v.a. € 2670

Afstanden vanaf Caracas

Vliegtijd Caracas

Hoe lang is het vliegen naar Caracas? De vluchtduur Amsterdam Caracas of Caracas Amsterdam is met één overstap minimaal 11,5 uur.

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Memphis
2. Caracas
3. Pittsburgh
4. Aalesund
5. Koh Samui