Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Caracas!

Caracas is de bruisende hoofstad van Venezuela, gelegen in het noorden van Zuid-Amerika. De stad ligt 900 meter boven zeeniveau waardoor het een aangenaam klimaat heeft. Het...

Lees meer

... historische centrum van de stad ligt in het westen en hier vind je het centrale plein met haar kathedraal en koloniale gebouwen.


In het oosten ligt de wijk Sabana Grande waar winkelstraten, restaurants, bioscopen en theaters te vinden zijn. De meeste musea vind je rond het Parque Central dat ook in het oosten van Caracas te vinden is.


Direct naast Caracas vind je het National Park El Avila, een prachtige bergachtig gebied. De flora en fauna die je hier vind is indrukwekkend, zo vind je hier onder andere meer dan 100 verschillende soorten vlinders. En het uitzicht boven op een van de bergen: onbeschrijfelijk.


De officiele naam van de luchthaven van Caracas is Simon Bolivar International Airport en ligt ongeveer 20 kilometer van het centrum van Caracas vandaan. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Caracas, maar er zijn talloze andere opties, zoals een overstap in Parijs, Rome, Madrid, Frankfurt of Atlanta.

Lees minder

Meer over Caracas

Deel dit met je vrienden :

Vliegen naar Caracas

Zoek op datum

Klik op de prijzen voor meer informatie over de aanbieding. Voor de prijzen op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Caracas vanaf € 593

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Zoek goedkope vliegtickets naar Caracas voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Caracas

Goedkoop naar Caracas? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Caracas flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Caracas vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Caracas te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Caracas kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Caracas in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Caracas boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek. Wacht dus niet te lang als je goedkoop naar Caracas wilt vliegen!
  5. 5 Goedkoop vliegen naar Caracas? Blijf een nachtje extra & bespaar : Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!
Bijkomende kosten bij vliegreizen Caracas
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 De toeslag heet hier niet reserverings- maar administratiekosten.
KLM € 10,00
World Ticket Center € 0,00 - € 45,00 Bij online boekingen geldt ¤15 t/m ¤45 charge p.p.. De hoogte is afhankelijk van de vliegtuigmaatschappij waarmee u wilt vliegen. Afhankelijk van uw klantniveau, gelden er administratiekosten per boeking. Deze zijn (voor telefonisch boeken/kosten online boeken): nieuwe klant ¤45/ ¤39, Bronze ¤30/ ¤25, Silver ¤30/ ¤15 en Gold ¤0.
Vliegtickets.nl € 29,50 Voor telefonische boekingen van vluchten zijn de reserveringskosten niet ¤29,50 maar ¤35,00.
CheapTickets € 27,00 - € 29,00 Vliegticketprijzen zijn exclusief ¤27,- (1 persoon) of ¤29,- (2 of meer personen) reserveringskosten per boeking.
Schipholtickets € 25,00 Bij telefonische boekingen of per mail wordt er ¤40,- in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. ¤25,-
Ebookers € 0,00 De prijzen die worden getoond zijn inclusief boekingskosten, toeslagen en belastingen.
VliegWinkel.nl € 27,00 - € 29,00 Voor een boeking voor één persoon wordt er ¤27,- aan dossierkosten in rekening gebracht, voor 2 of meer personen is dit ¤29,-
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Caracas o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen daarnaast toeslagen voor het inchecken van bagage, zitplaatsreservering, betalen met creditcard en sommige andere betaalmethodes. Ook verzekeringen zijn overal optioneel. In alle gevallen moet het totaalbedrag duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Caracas met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Caracas. Je boekt direct via de website van bovenstaande aanbieders, Wij verwijzen je graag naar hun website voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Caracas zijn het laatste gecheckt op 18-02-2015

Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden

Vlakbij Caracas

Bonaire v.a. € 432
Barcelona Venezuela v.a. € -
Curacao v.a. € 408
Isla Margarita v.a. € 950
Aruba v.a. € 423

Afstanden vanaf Caracas

Meest bekeken deals!

Nieuwste bestemmingen

1. Toronto
2. Singapore
3. Montreal
4. Lanzarote
5. Lissabon