Zoek goedkope vliegtickets naar Bogota

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Bogota!

Vergelijk alle vliegtickets naar Bogota voor jouw vertrekdatum

Bogota is de hoofdstad van Colombia, gelegen in het noordwesten van Zuid-Amerika. De stad heeft ongeveer 7.5 miljoen inwoners. Van 1991 tot 2000 werd de stad Santa Fé de...   Lees meer

Vliegen naar Bogota

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Bogota op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Bogota vanaf € 440

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Bogota, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Bogota voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Bogota

Goedkoop naar Bogota? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Bogota flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bogota vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Bogota te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Bogota kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Bogota in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Bogota boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkoop vliegen naar Bogota in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Lees meer over Bogota

... Bogota genoemd. Colombia is een prachtig land om in rond te reizen, er worden door meerdere bedrijven reizen georganiseerd en dit is zeker de moeite waard. Ook een aantal in Bogota mag daar niet aan ontbreken.

Meer over een vakantie naar Colombia

Bijkomende kosten bij vliegreizen Bogota
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00
KLM € 10,00
CheapTickets € 27,00 - € 29,00 Vliegticketprijzen zijn exclusief €27,- (1 persoon) of €29,- (2 of meer personen) reserveringskosten per boeking.
Vliegtickets.nl € 29,50
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Bogota o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bogota met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Bogota. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bogota zijn het laatste gecheckt op 10-02-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden

Secret Ticket Deals

Voor Bogota

Schrijf je nu in voor de Secret Ticket Deals, nergens anders te krijgen aanbod met de hoogste kortingen!

Nabijgelegen vliegvelden
Vlakbij Bogota
Armenia v.a. € 760
Pereira v.a. € 471
Medellin v.a. € 565
Cali v.a. € 491
Santo Domingo v.a. € 481

Afstanden vanaf Bogota

Vliegtijd Bogota

Hoe lang is het vliegen naar Bogota? De vluchtduur is zo'n 11 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Nieuw-Zeeland
2. Napier
3. Afrika
4. Spanje
5. Ierland