Vliegen naar Bogota

Bogota de hoofdstad van Colombia, zal je verbazen met zijn hartelijke bevolking en bijzondere cultuur voortkomende uit een Spaans-koloniale historie en Afrikaans slavernij-...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bogota voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Bogota

... verleden. De stad die gelegen is in het noordwesten van Zuid-Amerika heeft ongeveer 7.5 miljoen inwoners. Van 1991 tot 2000 werd de stad Santa Fé de Bogota genoemd. Colombia is een prachtig land om in rond te reizen, met een schitterender. Er worden door meerdere reisorganisaties excursies naar het binnenland georganiseerd en dit is zeker de moeite waard. Ontdek de vruchtbare valleien met koffieplantages en kleurrijke koloniale stadjes. Ook een aantal mooie bezienswaardigheden in Bogota mag niet ontbreken op je reisschema.

Goedkope vluchten naar Bogota vinden? Voordelig naar het land van de beroemde schrijver Gabriel Garcia Marquez vliegen? Voor een vlucht naar de Colombiaanse hoofdstad scheelt het vaak honderden euro's per ticket indien je kiest voor een vlucht met een overstap in de VS. Je kunt doorgaans gewoon vanaf Amsterdam Schiphol vliegen, maar hebt wat extra reistijd door je transfer in bijvoorbeeld Atlanta, Houston of New York.

Directe vlucht Bogota, welke luchthaven Bogota?
Soms vind je ook goedkope vluchten met overstap in bijvoorbeeld Madrid of Frankfurt. Let bij het boeken van je vlucht altijd op de overstaptijd! Een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam naar Bogota duurt gemiddeld zo'n 11 uur. Je komt dan aan op El Dorado International Airport. Deze luchthaven van Bogota ligt 15 kilometer ten westen van de stad. 

De beste reistijd en tips voor reizen naar Bogota
Het hele jaar door ligt de temperatuur in Bogota overdag rond de 20 - 25 graden Celsius. Deze aangename tropische temperaturen komen door de hoge ligging van Bogota, op circa 2600 meter boven zeeniveau. Hou er rekening mee dat het weer in Bogota zo kan omslaan. Een zonnige morgen kan uitlopen in een stormachtige middag. In Bogota kun je het beste reizen per bus. Er zijn twee systemen, bussen die over de gewone weg rijden en 'snelle bussen', die hun eigen weg hebben.

Goedkoop naar Bogota vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Bogota Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bogota vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Bogota vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bogota te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Bogota kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Bogota in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bogota boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bogota in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Vliegtijd Bogota

Hoe lang is het vliegen naar Bogota? De vluchtduur Bogota vanaf Amsterdam is zo'n 11 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Bogota

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bogota o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bogota met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bogota. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bogota zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016