Zoek goedkope vliegtickets naar Bogota

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Bogota!

Vergelijk alle vliegtickets naar Bogota voor jouw vertrekdatum

Bogota is de hoofdstad van Colombia, gelegen in het noordwesten van Zuid-Amerika. De stad heeft ongeveer 7.5 miljoen inwoners. Van 1991 tot 2000 werd de stad Santa Fe de Bogota...   Lees meer

Vliegen naar Bogota

Zoek op datum

Klik op de prijzen voor meer informatie over de aanbieding. Voor de prijzen op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Bogota vanaf € 487

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Bogota, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Bogota voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties :
Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Bogota

Goedkoop naar Bogota? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Bogota flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bogota vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Bogota te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Bogota kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Bogota in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Bogota boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek.
  5. 5 Goedkoop vliegen naar Bogota in 2015? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Lees meer over Bogota

... genoemd. Colombia is een prachtig land om in rond te reizen, er worden door meerdere bedrijven reizen georganiseerd en dit is zeker de moeite waard. Ook een aantal in Bogota mag daar niet aan ontbreken.

Goedkope vluchten naar Bogota vinden? 
Voor een vlucht naar de Colombiaanse hoofdstad scheelt het vaak honderden euro's per ticket indien je kiest voor een vlucht met een overstap in de VS. Je kunt doorgaans gewoon vanaf Amsterdam Schiphol vliegen, maar hebt wat extra reistijd door je transfer in bijvoorbeeld Atlanta, Houston of New York. Soms vind je ook goedkope vluchten met overstap in bijvoorbeeld Madrid of Frankfurt. Let bij het boeken van je vlucht altijd op de overstaptijd! Een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam naar Bogota duurt gemiddeld zo'n 11 uur. Je komt dan aan op El Dorado International Airport. Deze luchthaven van Bogota ligt 15 kilometer ten westen van de stad. 

De beste reistijd en tips voor reizen naar Bogota
Het hele jaar door ligt de temperatuur in Bogota overdag rond de 20 - 25 graden Celsius. Deze aangename temperaturen komen door de hoge ligging van Bogota, op circa 2600 meter boven zeeniveau. Hou er rekening mee dat het weer in Bogota zo kan omslaan. Een zonnige morgen kan uitlopen in een stormachtige middag. In Bogota kun je het beste reizen per bus. Er zijn twee systemen, bussen die over de gewone weg rijden en 'snelle bussen', die hun eigen weg hebben.

Meer over een vakantie naar Colombia

Bijkomende kosten bij vliegreizen Bogota
Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
KLM € 10,00
Tix € 25,00 - € 30,00
Vliegtickets.nl € 29,50
CheapTickets € 27,00 - € 29,00 Vliegticketprijzen zijn exclusief 27,- (1 persoon) of 29,- (2 of meer personen) reserveringskosten per boeking.
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 Bij WTC.nl - World Ticket Center geldt een eenmalige toeslag van 39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
Schipholtickets € 25,00 - € 40,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er 40,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. 25,-
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Bogota o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bogota met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Bogota. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bogota zijn het laatste gecheckt op 21-08-2015
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Deal Date Spotter

Goedkoopste vliegtickets Bogota

Nabijgelegen vliegvelden
Vlakbij Bogota
Armenia v.a. € 952
Pereira v.a. € 581
Medellin v.a. € 582
Cali v.a. € 544
Santo Domingo v.a. € 565

Afstanden vanaf Bogota

Vliegtijd Bogota

Hoe lang is het vliegen naar Bogota? De vluchtduur is zo'n 11 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Xi An
2. Beijing
3. de Bahamas
4. Servie
5. Boekarest