Zoek goedkope vliegtickets naar Bogota

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Bogota!

Vergelijk alle vliegtickets naar Bogota voor jouw vertrekdatum

Bogota de hoofdstad van Colombia, zal je verbazen met zijn hartelijke bevolking en bijzondere cultuur voortkomende uit een Spaans-koloniale historie en Afrikaans slavernij-...   Lees meer

Vliegen naar Bogota

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Bogota op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Bogota vanaf € 502

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Bogota, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

8 aanbieders v.a. € 502,- tot € 698,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Bogota voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop

Flexibel met je reisdata?

Tickets Bogota boeken als de prijs het laagst is?

in de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

Vliegtickets Amsterdam - Bogota v.a. €514
Heen 28-01-2017 Retour 29-03-2017

Vliegtickets Amsterdam - Bogota v.a. €502
Heen 20-10-2016 Retour 20-11-2016

Bekijk meer data waarop we in de afgelopen 24 uur uitzonderlijk voordelige vluchten vonden

Zoek en vergelijk nu

Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Bogota

... verleden. De stad die gelegen is in het noordwesten van Zuid-Amerika heeft ongeveer 7.5 miljoen inwoners. Van 1991 tot 2000 werd de stad Santa Fé de Bogota genoemd. Colombia is een prachtig land om in rond te reizen, met een schitterender. Er worden door meerdere reisorganisaties excursies naar het binnenland georganiseerd en dit is zeker de moeite waard. Ontdek de vruchtbare valleien met koffieplantages en kleurrijke koloniale stadjes. Ook een aantal mooie bezienswaardigheden in Bogota mag niet ontbreken op je reisschema.


Goedkope vluchten naar Bogota vinden?
Voordelig naar het land van de beroemde schrijver Gabriel Garcia Marquez vliegen? Voor een vlucht naar de Colombiaanse hoofdstad scheelt het vaak honderden euro's per ticket indien je kiest voor een vlucht met een overstap in de VS. Je kunt doorgaans gewoon vanaf Amsterdam Schiphol vliegen, maar hebt wat extra reistijd door je transfer in bijvoorbeeld Atlanta, Houston of New York.


Directe vlucht Bogota, welke luchthaven Bogota?
Soms vind je ook goedkope vluchten met overstap in bijvoorbeeld Madrid of Frankfurt. Let bij het boeken van je vlucht altijd op de overstaptijd! Een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam naar Bogota duurt gemiddeld zo'n 11 uur. Je komt dan aan op El Dorado International Airport. Deze luchthaven van Bogota ligt 15 kilometer ten westen van de stad. 


De beste reistijd en tips voor reizen naar Bogota
Het hele jaar door ligt de temperatuur in Bogota overdag rond de 20 - 25 graden Celsius. Deze aangename tropische temperaturen komen door de hoge ligging van Bogota, op circa 2600 meter boven zeeniveau. Hou er rekening mee dat het weer in Bogota zo kan omslaan. Een zonnige morgen kan uitlopen in een stormachtige middag. In Bogota kun je het beste reizen per bus. Er zijn twee systemen, bussen die over de gewone weg rijden en 'snelle bussen', die hun eigen weg hebben.

Goedkoop naar Bogota? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Bogota Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bogota vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Bogota te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Bogota kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Bogota in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Bogota boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Bogota in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Bogota

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
KLM € 10,00
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
Vliegtickets.nl € 29,50
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Bogota o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bogota met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Bogota. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bogota zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden Kaart Bogota
Vlakbij Bogota
Armenia v.a. € 710
Pereira v.a. € 604
Medellin v.a. € 562
Cali v.a. € 592
Santo Domingo v.a. € 398

Afstanden vanaf Bogota

Vliegtijd Bogota

Hoe lang is het vliegen naar Bogota? De vluchtduur Bogota vanaf Amsterdam is zo'n 11 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Mason City
2. Tbilisi
3. Griekenland
4. Pittsburgh
5. Aalesund