Zoek goedkope vliegtickets naar Beef Island

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven :
Zoek

Probeer de volgende data voor het vinden van de goedkoopste prijzen :

Vergelijk alle aanbiedingen voor vliegtickets Beef Island!

Vergelijk alle vliegtickets naar Beef Island voor jouw vertrekdatum

Beef Island is een eiland die onder de Britse Maagdeneilanden valt. Deze eilandengroep, die uit meer dan 50 verschillende tropische eilandjes bestaat, ligt in het Caribische...   Lees meer

Vliegen naar Beef Island

Zoek op datum

Klik op onderstaande prijzen voor meer informatie. Voor de vluchtaanbiedingen Beef Island op jouw voorkeursdatum vul je hieronder je vertrekdata in. Er zijn al vliegtickets naar Beef Island vanaf € 666

Vergelijk hier de prijzen voor vliegtickets Beef Island, specifiek voor de data waarop jij wilt vliegen. Vul je voorkeurdata in en klik op de logo's van de reisorganisaties om de tarieven te bekijken.

8 aanbieders v.a. € 666,- tot € 1273,- Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties * Helaas ondersteunen nog niet alle luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus deze technologie.

Zoek goedkope vliegtickets naar Beef Island voor jouw vertrekdatum :

Vul je voorkeursdata in
Vertrekdatum : Retourdatum :
Van luchthaven : Extra opties : extra opties
zoek knop

Flexibel met je reisdata?

Tickets Beef Island boeken als de prijs het laagst is?

in de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

Vliegtickets Amsterdam - Beef Island
Heen 13-09-2016 Retour 01-10-2016

Vliegtickets Amsterdam - Beef Island
Heen 25-11-2016 Retour 09-12-2016

Bekijk meer data waarop we in de afgelopen 24 uur uitzonderlijk voordelige vluchten vonden

Zoek en vergelijk nu

Reizigers
Aantal volwassenen
(Vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(Van 2 t/m 11 jaar)
Aantal baby’s
(Van 0 t/m 1 jaar)

Klasse
 Economy Class  Business Class

Lees meer over reizen naar Beef Island

... gebied, niet ver van Puerto Rico vandaan.

Beef Island heeft alles wat je van een tropisch eiland verwacht: parelwitte zandstranden, een azuurblauwe zee, palmbomen en een groen en heuvelachtig binnenland. De temperaturen zijn aangenaam, in de zomer ligt deze rond de 24 graden celsius, in de winter rond de 21 graden. Hou er rekening mee dat het hele jaar door een bui kan vallen, alhoewel de meeste regen zich concentreert in de maanden september tot en met november. Februari en maart zijn de droogste maanden.

Beef Island ligt in het gebied waar regelmatig hurricanes voorkomen. Hou van juni tot en met november dan ook extra goed de weerverwachtingen in de gaten.

Beef Island is piepklein, maar toch is er een luchthaven (deze neemt dan ook een groot deel van het eiland in beslag). Vanaf Amsterdam maak je meestal 2x een overstap, bijvoorbeeld in Parijs en Sint Maarten, Madrid en San Juan of Londen en Barbados.

Goedkoop naar Beef Island? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Beef Island Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Beef Island vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Beef Island te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Beef Island kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Beef Island in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Beef Island boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Beef Island in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Bijkomende kosten bij vliegreizen Beef Island

Aanbieder Reserveringskosten Toelichting + overige extra kosten
Tix € 25,00 - € 30,00
WTC.nl
World Ticket Center
€ 39,00 World Ticket Center hanteert een eenmalige toeslag van €39,- per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt.
KLM € 10,00
Schipholtickets € 29,50 - € 35,00 Bij telefonische en e-mail boekingen wordt er €35,- per boeking in rekening gebracht aan dossierkosten i.p.v. €29,50,-
Vliegtickets.nl € 29,50
Vliegtarieven € 29,50 Vliegtarieven hanteert een eenmalige toeslag van €29,50 per boeking, onafhankelijk van het aantal tickets dat je boekt
Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegtickets Beef Island o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Beef Island met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen vliegtickets of reizen naar Beef Island. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Beef Island zijn het laatste gecheckt op 24-05-2016
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Nabijgelegen vliegvelden Kaart Beef Island
Vlakbij Beef Island
Puerto Rico v.a. € 464
St Thomas Island v.a. € 470
Saint Croix v.a. € -
Saba v.a. € 756
Sint Maarten v.a. € 449

Afstanden vanaf Beef Island

Meest bekeken deals!
Nieuwste bestemmingen

1. Memphis
2. Caracas
3. Pittsburgh
4. Aalesund
5. Koh Samui