Vliegen naar Beef Island

Beef Island is een eiland die onder de Britse Maagdeneilanden valt. Deze eilandengroep, die uit meer dan 50 verschillende tropische eilandjes bestaat, ligt in het Caribische...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Beef Island voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Beef Island

... gebied, niet ver van Puerto Rico vandaan.


Beef Island heeft alles wat je van een tropisch eiland verwacht: parelwitte zandstranden, een azuurblauwe zee, palmbomen en een groen en heuvelachtig binnenland. De temperaturen zijn aangenaam, in de zomer ligt deze rond de 24 graden celsius, in de winter rond de 21 graden. Hou er rekening mee dat het hele jaar door een bui kan vallen, alhoewel de meeste regen zich concentreert in de maanden september tot en met november. Februari en maart zijn de droogste maanden.


Beef Island ligt in het gebied waar regelmatig hurricanes voorkomen. Hou van juni tot en met november dan ook extra goed de weerverwachtingen in de gaten.


Beef Island is piepklein, maar toch is er een luchthaven (deze neemt dan ook een groot deel van het eiland in beslag). Vanaf Amsterdam maak je meestal 2x een overstap, bijvoorbeeld in Parijs en Sint Maarten, Madrid en San Juan of Londen en Barbados.

Goedkoop naar Beef Island vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Beef Island Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Beef Island vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Beef Island vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Beef Island te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Beef Island kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Beef Island in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Beef Island boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Beef Island in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Beef Island

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Vliegtarieven
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Beef Island o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Beef Island met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Beef Island. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Beef Island zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016