Vliegen naar Auckland

Vliegen naar Auckland? Reken op een vluchtduur van minimaal 24 uur. Alle vluchten naar Auckland vanaf Schiphol hebben minimaal één overstap in Azië,...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Auckland voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Lees meer over Auckland

... bijvoorbeeld in Singapore of Seoul. De goedkoopste vliegtickets naar Auckland zijn regelmatig vluchten met 2 tussenstops. Deze vluchten zijn bij de meeste bovenstaande aanbieders te boeken.

Informatie over de luchthaven van Auckland en de route naar het centrum
De luchthaven Auckland, Auckland International Airport, ligt op ongeveer 20 km buiten het centrum van de stad. Vanaf het vliegveld zijn er verschillende mogelijkheden om per openbaar vervoer naar de stad te reizen. Zo gaan er bussen (Airbus Express) en gaan er verschillende shuttles en taxi's. De Airbus Express biedt een hele goede en constante service van de luchthaven naar het centrum voor relatief weinig geld (zoek online ook zeker eens naar coupon codes voor extra korting). De bussen rijden verschillende routes en stoppen bij verschillende grote hotels en populaire hostels in de stad. Aanrader! Taxi's zijn relatief duur: een enkeltje kost ongeveer 60 tot 80 dollar, terwijl de bus al voor zo'n 16 dollar gaat (prijspeil 2015). De goedkoopste maar wel langste weg is de bus naar Puhinui en daarvandaan de trein naar het centrum. Dan ben je rond de 10 dollar kwijt.

Vakantie Nieuw Zeeland
Auckland is met haar 1 miljoen inwoners de dichtstbevolkte stad van Nieuw Zeeland. De stad ligt tussen twee havens in: Manukau en Waitemata Harbour. De meeste inwoners hebben een (zeil) boot en de bijnaam van Auckland is dan ook ‘City of Sails'. Bezienswaardigheden in deze stad zijn: de Sky Tower, Auckland Art Gallery, Auckland Domain (oudste park van de stad), National Maritime Museum en het Auckland Museum.

Goedkoop naar Auckland vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Auckland Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Auckland vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Auckland vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Auckland te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Auckland kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Auckland in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Auckland boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Auckland in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Vliegtijd Auckland

Hoe lang is het vliegen naar Auckland? De vluchtduur Amsterdam Auckland is minstens 24 uur, echter de vliegreis Auckland kan, afhankelijk van de hoeveelheid en de duur van de overstappen, als snel oplopen tot 30 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Auckland

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
World Ticket Center
 € 39,-
China Airlines
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
- *
WTC Fly + Drive
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Auckland o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Auckland met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Auckland. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Auckland zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016