Goedkoop vliegen naar Israël

Israël is een zeer bijzonder vakantieland in het Midden-Oosten. De hoofdstad Jeruzalem is een echte must om te bezoeken voor ieder met enig interesse in het bezoeken van
Israël. Het is al duizenden jaren een heilige plaats voor verschillende religies en tevens staat de oude stad op de werelderfgoedlijst van Unesco. De bekendste badplaatsen van het land zijn Tel-Aviv en Eilat. Tel-Aviv is een bruisende metropool aan de Middellandse Zee, terwijl Eilat een echte duikbestemming is aan de Rode Zee. 

Goedkope vliegtickets Israël: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Eilat
Vliegtickets Israël: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Tel Aviv

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Israël

Vliegvelden in Israël

  • De grootste luchthaven van Israël is Ben Gurion Airport, de internationale luchthaven van Tel-Aviv. Er gaan rechtstreekse lijnvluchten van Amsterdam naar Tel-Aviv. Rechtstreeks bedraagt de vluchtduur zo'n 4,5 - 5 uur. Soms is het echter goedkoper om een vlucht te boeken incl. een tussenstop.
  • Naar Eilat gaan in het winterseizoen verschillende chartermaatschappijen vanaf Amsterdam. De vluchtduur naar Eilat is ongeveer 5 uur.
  • Sinds 2000 vertrekken er helaas geen vluchten meer op het, inmiddels voormalige, vliegveld van Jeruzalem. Om naar Jeruzalem te reizen dien je op Tel Aviv te vliegen en vanaf daar met een vorm van openbaar vervoer verder te reizen.

Luchtvaartmaatschapijen die naar Israël vliegen
Niet alleen KLM, TUIfly en Transavia bieden vluchten naar Israël aan je kunt ook met de Israëlische vliegtuigmaatschappij EL AL vliegen of met het Duitse Lufthansa.

Maak kennis met veelzijdig Israël?
Buiten allerlei soorten culturele hoogtepunten die je tegenkomt tijdens jouw goedkope reis naar Israël is er genoeg te vinden op het gebied van zon, zee en strand. Tel-Aviv heeft een gave skyline aan het goudgele zandstrand waar het heerlijke vertoeven is aan de Middellandse Zee. In de stad kun je fantastisch uitbundig uitgaan in één van de vele bars en discotheken. Eilat staat vooral bekend om de wonderschone onderwaterwereld, en staat daardoor bekend als uitermate goede duikplaats. Deze badplaats heeft vooral veel resorts en is een fijne winterzon bestemming. Ook voor een rondreis is Israël bijzonder geschikt. Ga een dagje drijven in de Dode Zee ,breng een bezoekje aan Nazareth en een tripje naar de belangrijkste haven stad Haifa.

Voorbereidingen voor reizen naar Israël
Als je Israël gaat bezoeken moet je ervoor zorgen je paspoort nog minstens 6 maanden geldig is vanaf datum van je heen reis. Nederlanders ontvangen gratis een toeristenvisum bij aankomst in Israël. Ben je van plan om langer dan 3 maanden in het land te blijven? Zorg dan dat je een apart visum bij de Israelische Ambassade gevestigd in Den Haag aanvraagt! Er wordt geadviseerd om je te laten inenten tegen DTP en Hepatitis A voor je bezoek aan Israël.

Goedkoop naar Israël vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Israël vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Israël te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Israël? Geef je op voor de Israël Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Israël vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Israël kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Israël in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Israël boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Israël in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Israël als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Israël

Hoe lang is het vliegen naar Israël? De vluchtduur is minimaal 4 uur bij een directe vlucht vanuit Nederland of een rechtstreekse vlucht vanuit België.

Bijkomende kosten bij vluchten Israël

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Israël o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Israël met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Israël. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Israël zijn het laatste gecheckt op 05-12-2016