Vliegen naar Israel

Israël is een zeer bijzonder vakantieland in het Midden-Oosten. De hoofdstad Jeruzalem is een echte must om te bezoeken voor ieder met enig interesse in het bezoeken van
Israel. Het is al duizenden jaren een heilige plaats voor verschillende religies en tevens staat de oude stad op de werelderfgoedlijst van Unesco. De bekendste badplaatsen van het land zijn Tel-Aviv en Eilat. Tel-Aviv is een bruisende metropool aan de Middellandse Zee, terwijl Eilat een echte duikbestemming is aan de Rode Zee. Goedkoop naar Israel? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Israel flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Israel vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Israel te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Israel kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Israel in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Israel boek je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek.
  5. 5 Goedkoop vliegen naar Israel in 2015? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!


Vluchten Eilat

Het vliegveld van Eilat draagt de gemakkelijke naam Luchthaven Eilat, en de vluchtduur hiernaar bedraagt rond de 5 uur. Een populaire badplaats aan de Rode Zee is het Israellische Eilat. Met een heerlijk klimaat, geweldig aantal zonuren en gerenommeerd als een geweldige bestemming voor een duikvakantie.


Vluchten Tel Aviv

Tel-Aviv is de tweede stad van Israël, met tevens de grootste luchthaven van het land sinds de sluiting van het vliegveld van Jeruzalem. De gemiddelde vluchtduur vanaf Schiphol, Amsterdam naaar Tel Aviv is circa 4 uur en 45 minuten. Tel-Aviv is een bruisende badplaats die bekend staat om haar bijzonder levendige uitgaansleven!


Lees meer over reizen en vliegtickets naar Israel

Goedkope vliegtickets naar Israel

De grootste luchthaven van Israel is Ben Gurion Airport, de internationale luchthaven van Tel-Aviv. Er gaan rechtstreekse lijnvluchten van Amsterdam naar Tel-Aviv. Rechtstreeks bedraagt de vluchtduur zo'n 4,5 - 5 uur. Soms is het echter goedkoper om een vlucht te boeken incl. een tussenstop. Naar Eilat gaan in het winterseizoen verschillende chartermaatschappijen vanaf Amsterdam. De vluchtduur naar Eilat is ongeveer 5 uur. Sinds 2000 vertrekken er helaas geen vluchten meer op het, inmiddels voormalige, vliegveld van Jeruzalem. Om naar Jeruzalem te reizen dien je op Tel Aviv te vliegen en vanaf daar met een vorm van openbaar vervoer verder te reizen.

Reizen naar Israel

Buiten allerlei soorten culturele hoogtepunten die je tegenkomt tijdens jouw goedkope reis naar Israel is er genoeg te vinden op het gebied van zon, zee en strand.
Tel-Aviv heeft een gave skyline aan het goudgele zandstrand waar het heerlijke vertoeven is aan de Middellandse Zee. In de stad kun je fantastisch uitbundig uitgaan in één van de vele bars en discotheken. Eilat staat vooral bekend om de wonderschone onderwaterwereld, en staat daardoor bekend als uitermate goede duikplaats. Deze badplaats heeft vooral veel resorts en is een fijne winterzon bestemming. Ook voor een rondreis is Israel bijzonder geschikt. Ga een dagje drijven in de Dode Zee ,breng een bezoekje aan Nazareth en een tripje naar de belangrijkste haven stad Haifa.

Vliegen naar Israel in de prijsklasse v.a. € 117,- tot € 372,-
Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Hoe werkt Vliegennaar.nl?

Wij vergelijken vliegtickets aanbiedingen van zowel vliegticket vergelijkers als airlines. Tevens krijg je goedkope alternatieven voor vliegen naar je bestemming, zoals de trein.