Vliegen naar Israel

Israël is een bijzonder vakantieland in het Midden-Oosten. De hoofdstad Jeruzalem is een echte must om te bezoeken. Het is al duizenden jaren een heilige plaats voor verschillende religies en de oude stad staat op de werelderfgoedlijst van Unesco. De bekendste badplaatsen van het land zijn Tel-Aviv en Eilat. Tel-Aviv is een bruisende metropool aan de Middellandse Zee, terwijl Eilat een echte duikbestemming is aan de Rode Zee. 

Meer over Israel en vliegtickets Israel
Minder over Israel en vliegtickets Israel

Tel-Aviv heeft een gave skyline aan het goudgele zandstrand. In de stad kun je fantastisch uitgaan in één van de vele bars en discotheken. Eilat staat vooral bekend om de wonderschone onderwaterwereld. Deze badplaats heeft vooral veel resorts en is een fijne winterzon bestemming. Ook voor een rondreis is Israel bijzonder geschikt. Ga een dagje drijven in de Dode Zee en breng een bezoekje aan Nazareth.

Vliegtickets Israel

De grootste luchthaven van Israel is Ben Gurion Airport, de internationale luchthaven van Tel-Aviv. Er gaan rechtstreekse lijnvluchten van Amsterdam naar Tel-Aviv. Rechtstreeks bedraagt de vluchtduur zo'n 4,5 - 5 uur. Soms is het echter goedkoper om een vlucht te boeken incl. een tussenstop. Naar Eilat gaan in het winterseizoen verschillende chartermaatschappijen vanaf Amsterdam. De vluchtduur naar Eilat is ongeveer 5 uur.

Vliegen naar Israel in de prijsklasse v.a. € 157,- tot € 231,-

Vliegen naar Tel Aviv

v.a € 157,-

Vliegen naar Eilat

v.a € 231,-Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Hoe werkt Vliegennaar.nl?

Wij vergelijken vliegtickets aanbiedingen van zowel vliegticket vergelijkers als airlines. Tevens krijg je goedkope alternatieven voor vliegen naar je bestemming, zoals de trein.