Vliegen naar Finland

Goedkope vliegtickets Finland: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Helsinki
Vliegtickets Finland: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kittila

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Finland

Er gaan het hele jaarrond rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Helsinki. De vluchtduur naar Helsinki bedraagt nog geen 2,5 uur. Vanuit Helsinki kun je alle andere Finse luchthavens bereiken. In het winterseizoen (dec-maart) gaan er ook rechtstreekse vluchten naar Fins Lapland. Bekijk eens vluchten naar Kittila of Rovaniemi, dit is de vijfde grootste luchthaven van het land. Vliegen van Amsterdam of Brussel naar Finland is doorgaans het goedkoopst en Finnair behoort tot de voordeligste luchtvaartmaatschappijen van Finland.

Vakantie Finland

De bijzondere winterse reizen worden vaak als pakket aangeboden, maar je kunt deze reizen ook zelf samenstellen. Vlieg dan naar Kittila of Rovaniemi (ook wel het dorp van de kerstman genoemd). Veel accommodaties zijn voorzien van een eigen sauna en overdag kun je allerlei excursies maken, zoals een huskytocht, elandsafari of sneeuwschoenwandelen.

Goedkoop naar Finland vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Finland Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Finland vliegticket aanbiedingen! Nieuw: volg alleen vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie en / of Duitsland!
  • Cheap tickets Finland vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Finland te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Finland kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Finland in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Finland boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Finland in 2016 of 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

Gratis Flight Alertbeschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Finland

Aanbieder
Reserveringskosten
Schipholtickets
 € 30,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
TUIfly
 € 15,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Finland o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Finland met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Finland. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Finland zijn het laatste gecheckt op 24-08-2016