Vliegen naar Finland

toelichting Finland

Finland is zo'n 9 keer zo groot als Nederland en heeft ruim 5 miljoen inwoners. Het land behoort hiermee tot de dunstbevolkte landen ter wereld. De hoofdstad Helsinki toont een perfecte balans tussen een bruisend stadsleven en mooie natuur. Finland wordt ook wel het "land van de duizend meren" genoemd, in het echt zijn het er bijna tweehonderd keer zoveel. Zomers trekken de wonderschone meren en de hoofdstad veel toeristen. 's Winters biedt Fins Lapland veel mogelijkheden voor een bijzondere wintervakantie. 

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Finland

Goedkope vluchten Finland

Er gaan het hele jaarrond rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Helsinki. De vluchtduur naar Helsinki bedraagt nog geen 2,5 uur. Vanuit Helsinki kun je alle andere Finse luchthavens bereiken. In het winterseizoen (dec-maart) gaan er ook rechtstreekse vluchten naar Fins Lapland. Bekijk eens vluchten naar Kittila of Rovaniemi, dit is de vijfde grootste luchthaven van het land. Vliegen van Amsterdam of Brussel naar Finland is doorgaans het goedkoopst en Finnair behoort tot de voordeligste luchtvaartmaatschappijen van Finland. 

Vakantie Finland
De bijzondere winterse reizen worden vaak als pakket aangeboden, maar je kunt deze reizen ook zelf samenstellen. Vlieg dan naar Kittila of Rovaniemi (ook wel het dorp van de kerstman genoemd). Veel accommodaties zijn voorzien van een eigen sauna en overdag kun je allerlei excursies maken, zoals een huskytocht, elandsafari of sneeuwschoenwandelen.

 

Vliegen naar Finland in de prijsklasse v.a. € 128,- tot € 305,-

Goedkoop naar Finland? 5 Tips:

  1. 1 Geef je op voor de Finland Flight-Alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Finland vliegticket aanbiedingen!
  2. 2 Hoe meer lege stoelen op een vlucht, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vlucht Finland te vinden!
  3. 3 Lastminute vliegen naar Finland kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Finland in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  4. 4 Goedkope vliegtickets Finland boeken? We verzamelen voor jou ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  5. 5 Goedkope vlucht Amsterdam Finland in 2016? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!
Vluchten Helsinki
bestemmings afbeelding

Er gaan dagelijks meerdere rechtstreekse vluchten naar de hoofdstad van Finland vanaf Amsterdam en Dusseldorf. Helsinki, prachtig gelegen aan de Baltische Zee, bereik je al binnen 2,5 uur vliegen.


Vluchten Kittila
bestemmings afbeelding

Vliegen naar Fins Lapland? Dan is Kittila de juiste bestemming. In de winter biedt Arke doorgaans rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam aan, 's zomers zul je één of meerdere overstappen moeten maken, veelal in de hoofdstad Helsinki. 


Deel dit met je vrienden :

Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Hoe werkt Vliegennaar.nl?

Wij vergelijken vliegtickets aanbiedingen van zowel vliegticket vergelijkers als airlines. Tevens krijg je goedkope alternatieven voor vliegen naar je bestemming, zoals de trein.