Vliegen naar Finland

Finland heeft een 5 miljoen inwoners met Helsinki als hoofdstad. Finland wordt ook wel het "land van de duizend meren" genoemd, in het echt zijn het er bijna tweehonderd keer zoveel. Zomers trekken de wonderschone meren en de hoofdstad Helsinki veel toeristen. Ook 's winters is Finland een geliefde bestemming. Fins Lapland biedt zeer veel mogelijkheden voor een bijzondere wintervakantie. 

Meer over Finland en vliegtickets Finland
Minder over Finland en vliegtickets Finland

De bijzondere winterse reizen worden vaak als pakket aangeboden, maar je kunt deze reizen ook zelf samenstellen. Vlieg dan naar Kittila of Rovaniemi (ook wel het dorp van de kerstman genoemd). Veel accommodaties zijn voorzien van een eigen sauna en overdag kun je allerlei excursies maken, zoals een huskytocht, elandsafari of sneeuwschoenwandelen.

Vliegtickets Finland

Er gaan het hele jaarrond rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Helsinki. De vluchtduur naar Helsinki bedraagt nog geen 2,5 uur. Vanuit Helsinki kun je alle andere Finse luchthavens bereiken. In het winterseizoen (dec-maart) gaan er ook rechtstreekse vluchten naar Fins Lapland. Bekijk eens vluchten naar Kittila of Rovaniemi.

Vliegen naar Finland in de prijsklasse v.a. € 152,- tot € 293,-

Vliegen naar Helsinki

v.a € 152,-

Vliegen naar Kittila

v.a € 293,-

Vliegen naar Rovaniemi

v.a € 287,-

Vliegen naar Turku

v.a € 207,-

Vliegen naar Vaasa

v.a € 252,-

Vliegen naar Kuusamo

v.a € 292,-

Vliegen naar Ivalo

v.a € 293,-

Vliegen naar Tampere

v.a € 208,-

Vliegen naar Kuopio

v.a € 253,-

Vliegen naar Kokkola

v.a € 262,-

Vliegen naar Kemi Tornio

v.a € 260,-

Vliegen naar Oulu

v.a € 244,-

Vliegen naar Joensuu

v.a € 253,-Gratis Flight Alert

Stuur mij een mail alert als er een aanbieding naar

met een prijs lager dan

beschikbaar komt.

afmelden
Hoe werkt Vliegennaar.nl?

Wij vergelijken vliegtickets aanbiedingen van zowel vliegticket vergelijkers als airlines. Tevens krijg je goedkope alternatieven voor vliegen naar je bestemming, zoals de trein.