Vliegen naar Cuba

Cuba is een tropisch eiland met een rijke historie gelegen in het Caribisch gebied. Cuba kent geweldige stranden, een prachtig binnenland en een interessante en vooral unieke cultuur met bijzondere bezienswaardigheden. een bijzonder wijdverspreid fenomeen in Cuba zijn de oude Amerikaanse auto's die door de smalle straatjes rijden, na een handelsblokkade van Amerika konden er een tijd geen nieuwe auto's worden geïmporteerd waardoor de klassiekers overal aanwezig zijn in Cuba.

Goedkope vliegtickets Cuba: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Varadero
Vliegtickets Cuba: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Holguin

Goedkoop naar Cuba vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cuba vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cuba te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cuba? Geef je op voor de Cuba Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cuba vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Cuba kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Cuba in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cuba boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cuba in 2017? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Cuba als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Cuba

Vanuit Amsterdam vertrekken er vluchten naar diverse luchthavens in Cuba. Deze vliegvelden zijn ver van elkaar gelegen en daardoor kan de vluchtduur van elkaar verschillen. Hoe lang is de vliegen naar Cuba? Vanuit Amsterdam gaan er rechtstreekse vluchten, waardoor de reistijd zo'n 10 uur bedraagt.

Bijkomende kosten bij vluchten Cuba

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
TUIfly
 € 15,-
Tix
 € 25,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 20,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Cuba o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cuba met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Cuba. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cuba zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017