Vliegen naar Zhuhai

Zhuhai is een stad gelegen in het zuiden van China. Zhuhai ligt aan de rivier de Parel en aan Zee. Zuhai is een moderne stad met circa 1,2 miljoen inwoners en het centrum van...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Zhuhai voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Zhuhai vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Zhuhai vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Zhuhai te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Zhuhai? Geef je op voor de Zhuhai Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Zhuhai vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Zhuhai kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Zhuhai in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Zhuhai boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Zhuhai in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Zhuhai als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Zhuhai

Hoe lang is het vliegen naar Zhuhai? De vluchtduur naar Zhuhai bedraagt 15 uur en 45 minuten. Dit is inclusief overstap van bijna 3 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Zhuhai

Aanbieder
Reserveringskosten
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Zhuhai o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Zhuhai met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Zhuhai. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Zhuhai zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017