Vliegen naar Traverse City

Traverse City is een stad in de Amerikaanse staat Michigan, in het noorden van Amerika. De stad heeft ongeveer 15.000 inwoners en ligt aan de West Arm Grand Traverse Bay.Traverse...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Traverse City voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Traverse City vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Traverse City vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Traverse City te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Traverse City? Geef je op voor de Traverse City Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Traverse City vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Traverse City kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Traverse City in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Traverse City boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Traverse City in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Traverse City als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Traverse City

Hoe lang is het vliegen naar Traverse City? De vliegtijd naar Traverse City bedraagt ongeveer 11 uur. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 9 minuten in Detroit.

Bijkomende kosten bij vluchten Traverse City

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Traverse City o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Traverse City met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Traverse City. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Traverse City zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017