Vliegen naar Tirgu-Mures

Tirgu Mures is een middelgrote stad in centraal Roemenië, gelegen in de regio Transsylvanië. De stad is onder jongeren vooral bekend om het jaarlijkse Peninsula...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tirgu-Mures voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Tirgu-Mures

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Tirgu-Mures

Kaart Tirgu-Mures

Lees meer over Tirgu-Mures

... Felsziget festival, dat het grootste muziekfestival van Roemenië is en plaatsvindt in augustus.

Een populaire excursie vanuit Tirgu Mures is een tripje naar het nabijgelegen stadje Reghin, dat bekend staat om de authentieke vioolbouwers en bijzondere gebouwen die dateren uit de 13e eeuw. Vooral het centrale plein Piata Petru Maior is een aanrader om te bezoeken.

De beste reistijd voor een tripje naar Tirgu Mures is in de zomer. Door het landklimaat heeft dit deel van Roemenië namelijk koude winters en warme zomers. In de zomer is het doorgaans zonnig & warm met temperaturen rond de 25°C, maar 's winters komt het overdag regelmatig niet boven nul.

De luchthaven van Tirgu Mures, Transilvania Targu Mures Airport (TGM), ligt op zo'n 15 kilometer van het centrum en is in 2005 volledig gerenoveerd. Vanuit Nederland gaan geen rechtstreekse vluchten naar Tirgu Mures, maar zul je moeten overstappen (meestal in de hoofdstad Boekarest). In het zomerseizoen gaan er wel vluchten rechtstreeks vanuit Duitsland (zoek zeker eens vanaf Dortmund).

Goedkoop naar Tirgu-Mures vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tirgu-Mures vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tirgu-Mures te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tirgu-Mures? Geef je op voor de Tirgu-Mures Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tirgu-Mures vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Tirgu-Mures kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Tirgu-Mures in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tirgu-Mures boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tirgu-Mures in 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Tirgu-Mures Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Tirgu-Mures?  

Omdat er geen directe vluchten zijn van Amsterdam naar Tirgu-Mures is het lastig om een totale vluchtduur in te schatten. Dit hang namelijk sterk af van de luchthaven waar je overstapt. Ter indicatie: De vliegtijd bij een directe vlucht vanaf Dortmund naar Tirgu-Mures is ongeveer 3 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 623 ,-
Sydney
€ 428 ,-
Fortaleza
€ 36 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Tirgu-Mures

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Tirgu-Mures o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Tirgu-Mures met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Tirgu-Mures. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tirgu-Mures zijn het laatste gecheckt op 04-06-2019

0
shares