Vliegen naar Timmins

Timmins is stad in het noord oosten van de Canadese provincie Ontario aan de Mattagami rivier. Timmins is een middelgrote stad met ongeveer 50.000 inwoners. Timmins heeft een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Timmins voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Timmins vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Timmins vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Timmins te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Timmins? Geef je op voor de Timmins Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Timmins vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Timmins kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Timmins in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Timmins boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Timmins in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Timmins als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Timmins

Hoe lang is het vliegen naar Timmins? De vliegtijd naar Timmins is 12 uur en 40 minuten. Dit is inclusief overstap van 2 uur en 45 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Timmins

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Timmins o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Timmins met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Timmins. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Timmins zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017