Vliegen naar Timika

Timika is de hoofdstad van het Regentschap Mimika in de Indonesische provincie Papoea. Timika is een zeer snel groeiende stad geworden door de nabij gelegen natuur schoonheden,...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Timika voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Timika vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Timika vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Timika te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Timika? Geef je op voor de Timika Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Timika vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Timika kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Timika in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Timika boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Timika in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Timika als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Timika

Hoe lang is het vliegen naar Timika? De vluchtduur is 26 uur en 30 minuten. Dit is inclusief 3 tussenstops van in totaal 7 uur. U kunt er ook voor kiezen om een vlucht te nemen met twee tussenstops maar die hebben vaak een langere overstaptijd.

Bijkomende kosten bij vluchten Timika

Aanbieder
Reserveringskosten
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Timika o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Timika met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Timika. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Timika zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017