Vliegen naar Thief River Falls

Thief River Falls is een stad in de Amerikaanse staat Minnesota met maar 10.000 inwoners gelegen in het noordwesten van de staat. De stad wordt omringd door rivieren, die mooi...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Thief River Falls voor jouw vertrekdatum:

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties
BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Thief River Falls

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Lees meer over Thief River Falls

... zijn om langs te wandelen.


Thief River Falls is een typisch Amerikaanse stad in het noorden van het land met een voorliefde voor ijshockey. De stad heeft dan ook een prachtig ijshockeystadion voor de Thief River Falls scholen.


Het kan behoorlijk koud worden in Thief River Falls. In juli is er nog een aangename temperatuur van zo'n 21 graden celsius, maar de winters duren lang en zijn koud. Van november tot en met maart is het niet gebruikelijk dat de temperatuur boven het vriespunt uitkomt, in januari is het zelfs zo'n -16 graden Celsius. Het is dan ook niet gek dat Thief River Falls bekend staat om haar sneeuwscooters. Er lopen meerdere sneeuwscooter routes langs Thief River Falls.


Het vliegveld van Thief River Falls genaamd Thief River Falls Regional airport (TVF) ligt op een 10 minuten afstand rijden vanaf het centrum van Thief River Falls. Zoals de naam als zegt, is het een regionaal vliegveld. Hierdoor zal je altijd een overstap moeten maken vanuit Nederland. Hoogstwaarschijnlijk zal er een overstap in Minneapolis zijn.

Goedkoop naar Thief River Falls vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Thief River Falls vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Thief River Falls te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Thief River Falls? Geef je op voor de Thief River Falls Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Thief River Falls vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Thief River Falls kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Thief River Falls in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Thief River Falls boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Thief River Falls in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Thief River Falls Deals als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Thief River Falls 

Hoe lang is het vliegen naar Thief River Falls? De vliegtijd naar Thief River Falls bedraagt 15 uur. Dit is inclusief een overstap van 2 uur en 7 minuten in Chicago. En een overstap van 50 minuten in Minneapolis.

Bijkomende kosten bij vluchten Thief River Falls

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Thief River Falls o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Thief River Falls met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Thief River Falls. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Thief River Falls zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017