Vliegen naar Tauranga

Tauranga is een stad in het noorden van Nieuw-Zeeland, gelegen op het Noordereiland. Het is een zeer snel groeiende stad mede vanwege zijn zowel prachtige als strategische...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Tauranga voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Tauranga vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Tauranga vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Tauranga te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Tauranga? Geef je op voor de Tauranga Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Tauranga vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Tauranga kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Tauranga in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Tauranga boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Tauranga in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Tauranga als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Tauranga

Hoe lang is het vliegen naar Tauranga? De vliegtijd naar Tauranga bedraagt ongeveer 30 uur. Dit is inclusief een overstap van 4 uur en 10 minuten in Shanghai. Daarnaast is er een overstap van 4 uur en 5 minuten in Auckland.

Bijkomende kosten bij vluchten Tauranga

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Tauranga o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Tauranga met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Tauranga. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Tauranga zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017