Vliegen naar Sandakan

Sandakan is gelegen in het oosten van het Maleisische deel van Borneo in het district Sabah. Vanuit Sandakan zijn verschillende, bijzondere bezienswaardigheden te bezoeken. Zo...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Sandakan voor jouw vertrekdatum:

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties
BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Sandakan

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Lees meer over Sandakan

... ligt het op korte afstand van het Sepilok Orang Oetan Centrum en het natuurreservaat Turtle Island. Dit eiland is slechts door maximaal 25 toeristen per dag te bezoeken en een van de meest bijzondere excursies van heel Maleisie. Je zult hier vrijwel gegarandeerd schildpadden eieren zien leggen en baby schildpadjes vrij kunnen laten in de oceaan. Het weer in Sandakan is gedurende het hele jaar warm en vochtig. Ondanks het regenseizoen van oktober t/m februari is het gedurende het hele jaar goed te bezoeken. Er zijn verschillende hotels in Sandakan, maar een verblijf in het rustige, nabijgelegen Sepilok is zeker de moeite waard!

Vliegen naar Sandakan? Een overstap in Kuala Lumpur ligt het meest voor de hand bij een reis naar Sandakan. Backpacken? Dan kun je vanaf verschillende grotere plaatsen op Borneo de bus nemen naar Sandakan. In Sandakan zelf kun je gemakkelijk alles ter voet bereiken en ook taxi's zijn erg voordelig.

Luchthaven Sandakan (SDK) ligt op 25 minuten rijden van het stadscentrum

Goedkoop naar Sandakan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Sandakan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Sandakan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sandakan? Geef je op voor de Sandakan Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sandakan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Sandakan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Sandakan in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Sandakan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Sandakan in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Sandakan Deals als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Sandakan 

Hoe lang is het vliegen naar Sandakan? De vluchtduur bedraagt 18 uur en 20 minuten inclusief 2 tussenstops van een kleine 3 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Sandakan

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Sandakan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Sandakan met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Sandakan. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sandakan zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares