Vliegen naar Sandakan

Sandakan is gelegen in het oosten van het Maleisische deel van Borneo in het district Sabah. Vanuit Sandakan zijn verschillende, bijzondere bezienswaardigheden te bezoeken. Zo...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sandakan voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Sandakan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Sandakan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Sandakan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sandakan? Geef je op voor de Sandakan Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sandakan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Sandakan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Sandakan in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Sandakan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Sandakan in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Sandakan als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Sandakan

Hoe lang is het vliegen naar Sandakan? De vluchtduur bedraagt 18 uur en 20 minuten inclusief 2 tussenstops van een kleine 3 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Sandakan

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Sandakan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Sandakan met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Sandakan. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sandakan zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017