Vliegen naar Sanaa

Sanaa, ook wel bekend als Sana'a, is de hoofdstad van Jemen. De binnenstad van Sanaa staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is ook een van de oudste bewoonde gebieden ter...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sanaa voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Sanaa vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Sanaa vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Sanaa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sanaa? Geef je op voor de Sanaa Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sanaa vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Sanaa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Sanaa in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Sanaa boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Sanaa in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Sanaa als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Sanaa

Hoe lang is het vliegen naar Sanaa? De vluchtduur Amsterdam Sanaa is minimaal 10 uur. Er moet vanuit Nederland minstens 1 keer worden overgestapt.

Bijkomende kosten bij vluchten Sanaa

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Sanaa o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Sanaa met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Sanaa. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sanaa zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017