Vliegen naar San Andres

San Andrés island is een koraaleiland in de Caribische Zee. Samen met het eiland Provindencia behoort het tot de Colombiaanse archipel. De flora en fauna van de mangroven...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 990,-

KLM

aanbevolen v.a. € 971,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets San Andres voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets San Andres

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij San Andres

Kaart San Andres

Lees meer over San Andres

...na van de mangroven en onderwaterwereld zijn er om te ontdekken. De mangroven bevinden zich in het zuidelijke deel van het Spaanstalige eiland. Verder zijn de vele stranden open voor het publiek. Een aantal hotels is direct gelegen aan de beste stranden. Shoppers kunnen profiteren van het belastingvoordeel ten opzichte van het Colombiaanse vasteland. Bezoekers die op zoek zijn naar de lokale keuken kunnen ‘Rondon’ proberen, een soep met onder andere krab, vis, varkensstaart, aardappel en vruchten van de broodboom.

Het huren van een golfkar of scooter is handig om het eiland te ontdekken. Daarnaast zijn het openbaar vervoer en de taxi’s goedkoop. Met taxi’s zijn ook afspraken te maken voor andere dagen. Het vliegveld van San Andrés, Gustavo Rojas Pinilla International Airport (ADZ), is te bereiken met een tussenstop op de grotere luchthavens in Colombia en Panama, zoals Bogota of Panama City. Het vliegveld van San Andrés ligt in het noorden van het eiland, in de buurt van vrijwel alle voorzieningen.

Goedkoop naar San Andres vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets San Andres vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets San Andres te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar San Andres? Geef je op voor de San Andres Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe San Andres vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar San Andres kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights San Andres in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje San Andres boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht San Andres in 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste San Andres Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar San Andres?  

Hoe lang is de vliegtijd San Andres? De vluchtduur naar San Andres Island bedraagt ongeveer 14,5 uur met een tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 378 ,-
Jakarta
€ 459 ,-
Singapore
€ 27 ,-
Ibiza

Bijkomende kosten bij vluchten San Andres

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 27,- -  € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket San Andres o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis San Andres met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar San Andres. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets San Andres zijn het laatste gecheckt op 26-02-2019

0
shares