Vliegen naar Saint Croix

Saint Croix is het grootste eiland van de Amerikaanse Maagdeneilanden. Het eiland is 215 vierkante kilometer groot en telt 50.000 inwoners. Christiansted en Frederiksted zijn de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Saint Croix voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Saint Croix vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Saint Croix vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Saint Croix te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Saint Croix? Geef je op voor de Saint Croix Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Saint Croix vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Saint Croix kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Saint Croix in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Saint Croix boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Saint Croix in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Saint Croix als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Saint Croix

Hoe lang is het vliegen naar Saint Croix? De vliegtijd naar Saint Croix bedraagt 19 uur en 12 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 45 minuten in Madrid. De tweede overstap bedraagt 2 uur en 25 minuten en is in Miami.

Bijkomende kosten bij vluchten Saint Croix

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Saint Croix o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Saint Croix met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Saint Croix. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Saint Croix zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017