Vliegen naar Rotorua

Rotorua is een stad met iets minder dan 60.000 inwoners. Veel toeristen komen naar de stad om te kijken naar de geisers of om te ontspannen in een van de vele verwarmde...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Rotorua voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Rotorua vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Rotorua vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Rotorua te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Rotorua? Geef je op voor de Rotorua Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rotorua vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Rotorua kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Rotorua in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Rotorua boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Rotorua in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Rotorua als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Rotorua

Hoe lang is het vliegen naar Rotorua? De vliegtijd naar Rotorua bedraagt 33 uur en 10 minuten. Dit is inclusief een overstap van 7 uur en 40 minuten in Kanton. De laatste overstap van 2 uur is in Auckland.

Bijkomende kosten bij vluchten Rotorua

Aanbieder
Reserveringskosten
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Rotorua o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Rotorua met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Rotorua. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rotorua zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017