Vliegen naar Rochester New York

Rochester New York heeft als metropool meer dan 1 miljoen inwoners en werd enkele jaren terug nog door Forbes uitgeroepen tot derde beste plaats om een gezin te starten. Rochester...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 752,-

Tix

aanbevolen v.a. € 435,-

American Airlines

aanbevolen v.a. € 435,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Rochester New York voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Rochester New York

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Rochester New York

Kaart Rochester New York

Lees meer over Rochester New York

... staat internationaal bekend als het centrum van het hogere onderwijs op het gebied van medische en technologische ontwikkelingen.

Het vliegveld van Rochester New York genaamd Monroe county airport (ROC) ligt op een kleine 10 kilometer afstand van de stad en is daardoor erg gemakkelijk bereikbaar. Het is helaas niet mogelijk om direct op Rochester te vliegen vanaf Amsterdam, je maakt doorgaans de overstap op een luchthaven in New York City. Besparen op je vlucht naar Rochester? Boek goedkope tickets Toronto, dat ligt op slechts goed 2 uur rijden! 

Rochester New York heeft een aantal mooie bezienswaardigheden zo is er een prachtige waterval genaamd High Falls, the Eastmen Theatre en Highland Park. Verder is er een grote shoppingmall, Rochester Public Market, waar er voor shoppende toerist genoeg winkels zijn. Dit zijn maar een paar van de vele plekken in Rochester New York die zeker een bezoekje waard zijn.

De temperaturen in Rochester zijn aardig hoog. Zo vriest het matig tot nooit in de winter en zijn de zomers lekker warm. In de zomer kan je een temperatuur van 25 graden en hoger verwachten.

 

Goedkoop naar Rochester New York vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Rochester New York vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Rochester New York te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Rochester New York? Geef je op voor de Rochester New York Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rochester New York vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Rochester New York kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Rochester New York in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Rochester New York boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Rochester New York in 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Rochester New York Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Rochester New York  

Hoe lang is het vliegen naar Rochester New York? De vliegtijd naar Rochester New York bedraagt 11 uur en 20 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 50 minuten in New York.

Nieuwste Error Fares

€ 316 ,-
Mombasa

KLM USA aanbiedingen

€ 523 ,-
de Malediven

Bijkomende kosten bij vluchten Rochester New York

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 27,- -  € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Rochester New York o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Rochester New York met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Rochester New York. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rochester New York zijn het laatste gecheckt op 04-06-2019