Vliegen naar Rochester Minnesota

Rochester is een stad in de Amerikaanse staat Minnesota gelegen aan de Zumbro rivier met net iets minder dan 110.000 inwoners. Rondom de stad zijn er diverse golfbanen te...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 759,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 828,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Rochester Minnesota voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Rochester Minnesota

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Rochester Minnesota

Kaart Rochester Minnesota

Lees meer over Rochester Minnesota

... vinden en met de temperaturen van gemiddeld 15 graden in de zomer is het een lekkere temperatuur om buiten activiteiten te ondernemen. Verder is er een eigen universiteit van de stad, die diverse complexen heeft verspreid over de stad die de architectuur van de stad goed doen.

Rochester Minnesota wordt door vele tijdschriften benoemd tot een van de beste steden in Amerika om te wonen. Rochester Minnesota wordt zo genoemd omdat ze weinig criminaliteit hebben, de lucht erg zuiver is en aangezien er vier ziekenhuizen al in het stadscentrum zelf zitten.

Luchthaven Rochester
Het vliegveld van Rochester Minnesota ligt op een kleine 15 kilometer vanaf Rochester Minnesota genaamd Rochester International Airport (ROA). Deze luchthaven is makkelijk te bereiken door middel van een taxi, u kunt natuurlijk ook gewoon ter plaatse een auto huren en zelf de rit maken. Eenmaal in de stad zelf kunt u gebruik maken van de bussen die er rond rijden.

Directe vlucht Rochester Minnesota
Er zijn helaas geen directe vluchten naar Rochester Minnesota te verkrijgen, je dient tenminste één overstap te maken al zullen het er vaak twee zijn. De overstappen zullen in de meeste gevallen in Chicago en Minneapolis plaatsvinden.

Goedkoop naar Rochester Minnesota vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Rochester Minnesota vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Rochester Minnesota te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Rochester Minnesota? Geef je op voor de Rochester Minnesota Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rochester Minnesota vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Rochester Minnesota kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Rochester Minnesota in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Rochester Minnesota boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Rochester Minnesota in 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Rochester Minnesota Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Rochester Minnesota  

Hoe lang is het vliegen naar Rochester Minnesota? De vluchtduur Rochester Minnesota is 15 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 177 ,-
New York
€ 33 ,-
Edinburgh
€ 104 ,-
Venetie

Bijkomende kosten bij vluchten Rochester Minnesota

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 27,- -  € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Rochester Minnesota o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Rochester Minnesota met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Rochester Minnesota. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rochester Minnesota zijn het laatste gecheckt op 04-06-2019