Vliegen naar Rochester Minnesota

Rochester is een stad in de Amerikaanse staat Minnesota gelegen aan de Zumbro rivier met net iets minder dan 110.000 inwoners. Rondom de stad zijn er diverse golfbanen te...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Rochester Minnesota voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Rochester Minnesota vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Rochester Minnesota vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Rochester Minnesota te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Rochester Minnesota? Geef je op voor de Rochester Minnesota Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rochester Minnesota vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Rochester Minnesota kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Rochester Minnesota in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Rochester Minnesota boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Rochester Minnesota in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Rochester Minnesota als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Rochester Minnesota

Hoe lang is het vliegen naar Rochester Minnesota? De vluchtduur Rochester Minnesota is 15 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Rochester Minnesota

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Rochester Minnesota o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Rochester Minnesota met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Rochester Minnesota. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rochester Minnesota zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017