Vliegen naar Rajkot

Rajkot de op vier na grootste stad van de Indiase staat Gujarat met meer dan 1,5 miljoen inwoners! Rajkot is één van de meest snel opkomende steden ter wereld door...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Rajkot voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Rajkot vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Rajkot vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Rajkot te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Rajkot? Geef je op voor de Rajkot Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rajkot vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Rajkot kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Rajkot in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Rajkot boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Rajkot in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Rajkot als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Rajkot

Hoe lang is het vliegen naar Rajkot? De vluchtduur naar Rajkot bedraagt meer dan 15 uur. Dit is inclusief een tussenstop van 5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Rajkot

Aanbieder
Reserveringskosten
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Rajkot o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Rajkot met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Rajkot. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rajkot zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017