Vliegen naar Peoria

Peoria is de grootste stad aan de Illinois River in de Amerikaanse staat Illinois. Peoria dankt haar naam aan de Peoria Indianen die hier in het verleden leefden. Peoria...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 525,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Peoria voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Peoria

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Peoria

Kaart Peoria

Lees meer over Peoria

... wordt ook wel gezien als het perfecte voorbeeld van de gemiddelde Amerikaanse stad.

Peoria heeft een vochtig continentaal klimaat met koele winters en warme zomers. Juli is de warmste maand, het wordt overdag gemiddeld dan zo'n 30 graden celsius. januari is de koudste maand, overdag schommelt het kwik rond het vriespunt, in de nacht is -10 niet vreemd. In de wintermaanden ligt er dan ook regelmatig sneeuw.

Vanaf Peoria zijn er meerdere mogelijkheden om de omgeving te ontdekken. Zo kun je een auto huren en via een van de drie snelwegen de stad uittrekken. Ook zijn er verschillende treinroutes die tot de mogelijkheid behoren. In Peoria bestaat het openbaar vervoer voornamelijk uit bussen, je vindt er zo'n 20 buslijnen. 

Het General Wayne A. Downing Peoria International Airport is de luchthaven van Peoria en omliggende steden. Vanaf dit vliegveld wordt vooral naar andere Amerikaanse steden gevlogen. Vanaf Nederland maakt je dan ook meestal een overstap in Detroit of Chicago.

Goedkoop naar Peoria vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Peoria vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Peoria te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Peoria? Geef je op voor de Peoria Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Peoria vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Peoria kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Peoria in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Peoria boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Peoria in 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Peoria Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Peoria  

Hoe lang is het vliegen naar Peoria? De vluchtduur is ongeveer 13,5 uur incl. een tussenstop in Detroit of Chicago.

Nieuwste Error Fares

€ 31 ,-
Marrakech
€ 399 ,-
Orlando
€ 367 ,-
Nairobi

Bijkomende kosten bij vluchten Peoria

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 27,- -  € 29,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Peoria o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Peoria met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Peoria. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Peoria zijn het laatste gecheckt op 24-04-2019

0
shares