Vliegen naar Pellston

Pellston is een dorpje in de Amerikaanse staat Michigan, in het noorden van Amerika. Er wonen nog geen 1000 mensen in Pellston, toch heeft het een vliegveld. De bijnaam van...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Pellston voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Pellston vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Pellston vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Pellston te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Pellston? Geef je op voor de Pellston Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pellston vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Pellston kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Pellston in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Pellston boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Pellston in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Pellston als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Pellston

Hoe lang is het vliegen naar Pellston? De vliegtijd naar Pellston bedraagt 11 uur en 15 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 25 minuten in Detroit.

Bijkomende kosten bij vluchten Pellston

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Pellston o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Pellston met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Pellston. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pellston zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017