Vliegen naar Palembang

Palembang is een grote Indonesische stad in het centrum van de provincie Zuid-Sumatra. Palembang is op economisch vlak een belangrijkste stad voor Indonesie, het is dan ook...   

> lees meer
Schipholtickets

aanbevolen v.a. € 895,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Palembang voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Palembang

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Palembang

Kaart Palembang

Lees meer over Palembang

... voornamelijk een industriestad en niet zo zeer gericht op toerisme, zoals je in veel andere steden en plaatsen in Indonesie wel ziet. De stad ligt aan, en wordt in tweeen verdeeld door, de rivier de Musi. Dit is meteen een van de bezienswaardigheden van Palembang.

Vliegen naar de stad kan op het Sultan Mahmud Badaruddin 2 Airport. Vanaf dit vliegveld vliegen alleen vluchten naar Indonesie en Maleisie, je zult dus in een van deze landen een overstap moeten maken. Bekijk zeker de aanbiedingen van de grote vliegticketspecialisten voor vluchten per Garuda Indonesia. Dit is doorgaans de beste verbinding van Amsterdam naar Palembang.

Meer over rondreizen in Palembang - tips en bezienswaardigheden
Een andere bezienswaardigheid is de grote brug die de ene kant van de rivier met de andere kant verbindt. Deze brug is meer dan een kilometer lang. Daarnaast vind je in de stad vele bijzondere musea. Bovendien vind je op 10 kilometer van de stad een jungle park, in dit beschermende bos ontdek hoe apen in het wild leven.

Palembang heeft een tropisch klimaat, met hoge temperaturen het hele jaar door. Daarnaast valt er (bijna) iedere dag wel een verkoelende bui. De droogste maanden zijn juni, juli en augustus.

Rondreizen in Palembang kun je het beste doen met de mini-bus. Deze busjes rijden vaste routes. Ligt je bestemming vlak langs de rivier? Dan kun je ook de boot nemen.

Goedkoop naar Palembang vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Palembang vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Palembang te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Palembang? Geef je op voor de Palembang Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Palembang vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Palembang kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Palembang in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Palembang boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Palembang in 2018 / 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Palembang Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Palembang  

Hoe lang is het vliegen naar Palembang? De vluchtduur is ongeveer 17 uur incl. een tussenstop van 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 687 ,-
Melbourne
€ 77 ,-
Moskou
€ 484 ,-
Tokyo

Bijkomende kosten bij vluchten Palembang

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Palembang o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Palembang met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Palembang. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Palembang zijn het laatste gecheckt op 22-10-2018

0
shares