Vliegen naar Nha-Trang

Aan de zuidoost kust van Vietnam ligt de populaire badplaats Nha Trang. Deze stad staat bekend als de meest bruisende badplaats van het land en is één van de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Nha-Trang voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Nha-Trang vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Nha-Trang vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Nha-Trang te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Nha-Trang? Geef je op voor de Nha-Trang Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Nha-Trang vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Nha-Trang kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Nha-Trang in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Nha-Trang boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Nha-Trang in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Nha-Trang als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Nha-Trang

Hoe lang is het vliegen naar Nha-Trang? De vliegtijd naar Nha-Trang bedraagt 17 uur en 45 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 35 minuten. Daarnaast is er een overstap van 2 uur en 35 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Nha-Trang

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Nha-Trang o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Nha-Trang met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Nha-Trang. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Nha-Trang zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017