Vliegen naar Newburgh

Newburgh is een Zuidelijk stadje in de Noord Amerikaanse staat New York. Newburgh valt onder het bestuur van Orange County met ongeveer 30.000 inwoners. Newburgh New York Als u...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Newburgh voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Newburgh vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Newburgh vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Newburgh te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Newburgh? Geef je op voor de Newburgh Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Newburgh vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Newburgh kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Newburgh in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Newburgh boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Newburgh in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Newburgh als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Newburgh

Hoe lang is het vliegen naar Newburgh? Er gaan geen directe vluchten naar Newburgh. Je moet minimaal 2 overstappen maken. Daardoor is de vluchtduur 14 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Newburgh

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Newburgh o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Newburgh met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Newburgh. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Newburgh zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017