Vliegen naar Montgomery

Montgomery is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Alabama, in het zuidoosten van Amerika. Montgomery is gelegen aan de rivier de Alabama. Montgomery is vooral voor de...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 606,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 501,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Montgomery voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Montgomery

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Montgomery

Kaart Montgomery

Lees meer over Montgomery

... cultuurliefhebber een goede bestemming. Je vindt hier namelijk meerdere theaters, musea en historische bezienswaardigheden. Echt bijzonder is het Alabama Shakespeare Festival. Iedere jaar worden er in Montgomery zo'n 10 toneelstukken van Shakespeare opgevoerd.


Montgomery warme zomers en zachte winters. Van juni tot en met september ligt de temperatuur overdag tussen de 30 - 34 graden celsius. Januari is de koelste maand, maar ook dan ligt de temperatuur overdag rond de 14 graden celsius. In de nacht ligt de temperatuur rond de 2 graden. Het hele jaar door is er kans op een bui. Wil je van het mooie weer genieten? In Montgomery vind je meerdere parken.


Op een kleine 10 kilometer van de stad ligt de luchthaven Montgomery Regional Airport. Vanaf dit vliegveld gaan alleen vluchten naar Amerikaanse steden als Dallas, Atlanta en Charlotte. Vanaf Amsterdam maak je meestal een overstap in Atlanta. Exclusief overstaptijd duurt de vlucht een kleine 10 uur.

Goedkoop naar Montgomery vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Montgomery vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Montgomery te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Montgomery? Geef je op voor de Montgomery Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Montgomery vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Montgomery kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Montgomery in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Montgomery boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Montgomery in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Montgomery Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Montgomery  

Hoe lang is het vliegen naar Montgomery? Er gaan geen directe vluchten naar Montgomery. Je moet minimaal 1 overstap maken. Daardoor is de vluchtduur 14 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 271 ,-
New York
€ 399 ,-
Senegal
€ 192 ,-
Gambia

Bijkomende kosten bij vluchten Montgomery

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Montgomery o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Montgomery met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Montgomery. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Montgomery zijn het laatste gecheckt op 22-10-2018

0
shares