Vliegen naar Malang

Vakantie in Malang, Java? De stad Malang ligt circa 90 kilometer zuidelijk van Soerabaja op het eiland Java in Indonesië. In de omgeving van Malang tref je absoluut prachtige...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Malang voor jouw vertrekdatum:

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties
BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Malang

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Lees meer over Malang

...bsoluut prachtige stranden en de stad heeft ook de nodige historie te bieden. Een absolute must is bijvoorbeeld het bijwonen van een voorstelling met de traditionele dansen uit deze regio.

Vliegen naar Malang? De luchthaven van Malang heet formeel Abdul Rachman Saleh Airport en heeft als IATA airport code MLG. Het vliegveld is in 2009 even gesloten geweest i.v.m. gebrekkig onderhoud. Inmiddels is dat verholpen en gaan er weer regelmatig vluchten naar het vliegveld van Malang. 

Goedkope vliegtickets naar Malang boeken? Er vliegen geen Nederlandse luchtvaartmaatschappijen rechtstreeks naar Malang. Hou er ook rekening mee dat je tijdens je vlucht vanaf Amsterdam altijd een tussenstop hebt in of Jakarta of Denpasar op Bali. Wie een rondreis wil maken over Java kan natuurlijk ook vliegtickets naar Jakarta boeken i.p.v. naar Malang. Maar vergis je niet Malang - Jakarta is altijd nog 700 kilometer verder dan Malang! Naast Jakarta heb je ook nog Surabaya wat een stuk dichterbij ligt!

Vliegtickets Malang met Garudua Indonesia, Wings Air, Batavia of Lion Air kan je overigens vertrouwd via bovenstaande reisbureaus boeken. Dan heb je ook als er iets mis gaat met je vlucht iemand in Nederland die je aan kunt spreken.

Goedkoop naar Malang vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Malang vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Malang te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Malang? Geef je op voor de Malang Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Malang vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Malang kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Malang in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Malang boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Malang in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Malang Deals als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Malang 

Hoe lang is het vliegen naar Malang? Er gaan geen directe vluchten naar Malang. Je moet minimaal 2 tussenstops maken. Daardoor is de vluchtduur ongeveer 20 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Malang

Aanbieder
Reserveringskosten
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Malang o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Malang met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Malang. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Malang zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares