Vliegen naar Malang

Vakantie in Malang, Java? De stad Malang ligt circa 90 kilometer zuidelijk van Soerabaja op het eiland Java in Indonesië. In de omgeving van Malang tref je absoluut prachtige...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Malang voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Malang vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Malang vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Malang te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Malang? Geef je op voor de Malang Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Malang vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Malang kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Malang in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Malang boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Malang in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Malang als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Malang

Hoe lang is het vliegen naar Malang? Er gaan geen directe vluchten naar Malang. Je moet minimaal 2 tussenstops maken. Daardoor is de vluchtduur ongeveer 20 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Malang

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Malang o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Malang met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Malang. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Malang zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017