Vliegen naar Kuantan

Op het vasteland van het Maleisisch schiereiland ligt de stad Kuantan. Het is één van de grootste steden van het land met meer dan een half miljoen inwoners. Kuantan...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Kuantan voor jouw vertrekdatum:

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties
BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kuantan

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Lees meer over Kuantan

... ligt aan de monding van de Kuantan Rivier die eindigt in de Zuid-Chinese Zee. Kuantan is niet per se een zon, zee,  strand bestemming, echter Kuantan herbergt verschillende mooie stranden. Kuantan wordt als belangrijkste stad van het oostelijke gedeelte van Maleisië gezien vanwege haar algehele economische en culturele importantie voor de regio, er is ook veel industrie te vinden in de stad. Kuantan is door de combinatie van haar zeeligging met prachtige stranden en het heerlijke plaatselijke klimaat  ook een geweldige zonvakantie bestemming.

Kuantan heeft natuurlijk, als de op twee na grootste stad van het land betaamt, een eigen vliegveld op ongeveer 15 kilometer van de stad gelegen. De volledige naam van de luchthaven is Sultan Haji Ahmad Shah Airport en is met twee luchtvaartmaatschappijen te beriken. Het is helaas niet mogelijk om vanuit Nederland direct op Kuantan te vliegen. Je dient ten minste eenmaal over te stappen op jouw reis naar Kuantan, dit is hoogst waarschijnlijk op Singapore of Kuala Lumpur. Het wordt dan ook aangeraden om voor een langere periode op vakantie te gaan vanwege de langdurige reistijd.

Goedkoop naar Kuantan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kuantan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kuantan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kuantan? Geef je op voor de Kuantan Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kuantan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kuantan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kuantan in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kuantan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kuantan in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Kuantan Deals als 1e ontvangen?



beschikbaar komt.

Vliegtijd Kuantan 

Hoe lang is het vliegen naar Kuantan? Er gaan geen directe vluchten naar Kuantan. Je moet dus een overstap maken. Daarom is de vluchtduur verschillend. De vluchtduur is tussen de 15 en 18 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kuantan

Aanbieder
Reserveringskosten
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kuantan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kuantan met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kuantan. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kuantan zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017