Vliegen naar Kuantan

Op het vasteland van het Maleisisch schiereiland ligt de stad Kuantan. Het is één van de grootste steden van het land met meer dan een half miljoen inwoners. Kuantan...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kuantan voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kuantan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kuantan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kuantan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kuantan? Geef je op voor de Kuantan Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kuantan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kuantan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kuantan in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kuantan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kuantan in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kuantan als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kuantan

Hoe lang is het vliegen naar Kuantan? Er gaan geen directe vluchten naar Kuantan. Je moet dus een overstap maken. Daarom is de vluchtduur verschillend. De vluchtduur is tussen de 15 en 18 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kuantan

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kuantan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kuantan met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kuantan. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kuantan zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017