Vliegen naar Kobe

Kobe is een Japanse stad gelegen in de regio Kansai hoofdstad van de prefectuur Hyogo eneen zeer belangrijke havenstad voor Japan. Tevens heeft deze grootste metropool 1,5 miljoen...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kobe voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kobe vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kobe vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kobe te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kobe? Geef je op voor de Kobe Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kobe vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kobe kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kobe in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kobe boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kobe in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kobe als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kobe

Hoe lang is het vliegen naar Kobe? De vluchtduur is al snel meer dan 20 uur incl. een overstap.

Bijkomende kosten bij vluchten Kobe

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kobe o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kobe met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kobe. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kobe zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017