Vliegen naar Jemen

Jemen is een land in het Midden-Oosten. De hoofdstad is Sanaa, waarvan het oude gedeelte van de stad op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Daarnaast zijn er nog 2 bezienswaardigheden in Jemen die op deze lijst staan. De Rode Zee is een walhalla voor duikers, het is een van de beste plekken om te duiken. Jemen kent een warm en droog klimaat, alleen in de hoger gelegen gebieden kan het iets koeler zijn. De kuststrook aan de Rode Zee is prachtig.

Last minute Jemen aanbiedingen

Goedkoop naar Jemen vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Jemen vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Jemen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Jemen? Geef je op voor de Jemen Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Jemen vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Jemen kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Jemen in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Jemen boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Jemen in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Jemen als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Jemen

Hoe lang is het vliegen naar Jemen? De vluchtduur is 10 uur en 20 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Jemen

Aanbieder
Reserveringskosten

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Jemen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Jemen met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Jemen. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Jemen zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017