Vliegen naar Ithaca

Ithaca is een stad in de Amerikaanse staat New York niet te verwarren met de wereld beroemde stad. Ithaca valt bestuurlijk gezien onder Tomkins County en ligt aan het Cayuga meer,...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ithaca voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Ithaca vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ithaca vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ithaca te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ithaca? Geef je op voor de Ithaca Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ithaca vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ithaca kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ithaca in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ithaca boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ithaca in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Ithaca als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Ithaca

Hoe lang is het vliegen naar Ithaca? De vliegtijd naar Ithaca bedraagt meer dan 13 uur. Dit is inclusief een overstap van 3 uur en 20 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Ithaca

Aanbieder
Reserveringskosten
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ithaca o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ithaca met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Ithaca. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ithaca zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017