Vliegen naar Ithaca

Ithaca is een stad in de Amerikaanse staat New York niet te verwarren met de wereld beroemde stad. Ithaca valt bestuurlijk gezien onder Tomkins County en ligt aan het Cayuga meer,...   

> lees meer
Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 967,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ithaca voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Ithaca

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Ithaca

Kaart Ithaca

Lees meer over Ithaca

... één van de Finger Lakes in New York. Ithaca is vernoemd naar het Griekse eiland Ithaka.

Ithaca heeft een inwoneraantal van ongeveer 30.000 en is daarmee een kleine stad. Wat Ithaca zo´n bijzondere stad maakt is de Ivy League universiteit die in de stad gevstigd zit genaamd Cornell University. De universiteit zorgt er namelijk voor dat er wel meer 20.000 studenten in de stad leven, waardoor Ithaca een hele bruisende jonge en diverse sfeer krijgt. Verder zijn er rondom Ithaca nog een College en in de buurt ligt ook nog een hele grote Community College. 

Ithaca heeft een gedeeld vliegveld met de andere kleinere plaatsen rondom zich die vallen onder Tompkins County. De luchthaven van Ithaca heet Ithaca Tompkins Regional airport en vliegt dus ook alleen op binnenlandse luchthavens. Het vliegveld ligt op ongeveer 10 kilometer van de binnenstad van Ithaca verwijderd met de auto.

Vanaf het vliegveld wordt er alleen binnenlands gevlogen , waardoor direct vliegen op Ithaca niet mogelijk is. U zult daarom als u naar Ithaca wilt reizen minimaal één overstap moeten maken om uw reis af te ronden. Deze overstap zal hoogst waarschijnlijk plaats vinden in Newark of Philadelphia. 

Goedkoop naar Ithaca vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ithaca vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ithaca te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ithaca? Geef je op voor de Ithaca Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ithaca vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ithaca kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ithaca in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ithaca boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ithaca in 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Ithaca Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ithaca  

Hoe lang is het vliegen naar Ithaca? De vliegtijd naar Ithaca bedraagt meer dan 13 uur. Dit is inclusief een overstap van 3 uur en 20 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 399 ,-
Bonaire
€ 479 ,-
Buenos Aires
€ 56 ,-
Lissabon

Bijkomende kosten bij vluchten Ithaca

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 27,- -  € 29,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ithaca o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ithaca met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Ithaca. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ithaca zijn het laatste gecheckt op 24-04-2019

0
shares