Vliegen naar Iqaluit

Iqaluit is misschien wel een van de meest afgelegen plekken op aarde. Het ligt in het noorden van Canada, gelegen in de wildernis. Iqaluit is een klein dorp, het heeft maar...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Iqaluit voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Iqaluit vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Iqaluit vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Iqaluit te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Iqaluit? Geef je op voor de Iqaluit Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Iqaluit vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Iqaluit kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Iqaluit in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Iqaluit boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Iqaluit in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Iqaluit als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Iqaluit

Hoe lang is het vliegen naar Iqaluit? De vliegtijd naar Iqaluit bedraagt 30 uur en 25 minuten. Dit is inclusief een overstap van 9 uur en 50 minuten in Toronto. Daarnaast is er een overstap van 7 uur en 42 minuten in Ottawa.

Bijkomende kosten bij vluchten Iqaluit

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Iqaluit o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Iqaluit met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Iqaluit. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Iqaluit zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017