Vliegen naar Houghton

Houghton ligt in het noorden van Amerika, in de staat Michigan. Het is een klein dorp, met zo'n 7000 inwoners. Het staat bekend om de vele winterevenementen die worden gehouden,...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Houghton voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Houghton vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Houghton vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Houghton te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Houghton? Geef je op voor de Houghton Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Houghton vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Houghton kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Houghton in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Houghton boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Houghton in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Houghton als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Houghton

Hoe lang is het vliegen naar Houghton? De vluchtduur is ongeveer 16,5 uur. Inclusief meerdere tussenstops van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Houghton

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Houghton o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Houghton met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Houghton. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Houghton zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017