Vliegen naar Harrisburg

Harrisburg is de hoofdstad van de Noord-Amerikaanse staat Pennsylvania en tegelijkertijd ook de hoofdplaats van Dauphin County. De agglomeratie van Harrisburg omvat ongeveer...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 772,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Harrisburg voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Harrisburg

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Harrisburg

Kaart Harrisburg

Lees meer over Harrisburg

... 650.000 inwoners en ligt aan de oost oever van de Susquehanna rivier.

Over Harrisburg

Harrisburg is een alom geprezen stad op vele gebieden.Zo betitelde Forbes Harrisburg recent nog als de op 1 na beste plek in de Verenigde Staten om een gezin te stichten. Harrisburg heeft jaarlijks een aantal immens grote evenementen zoals de grootste Pennsylvania Farm Show en het grootste Outdoor Sports toernooi van Amerika dat zich elk jaar afspeelt in en rondom de natuur van Harrisburg.

Goedkoop vliegen naar Harrisburg
Het vliegveld van Harrisburg heet Harrisburg international airport ligt ten zuid oosten van de stad op ongeveer 20 kilometer rijden, het duur dus minder dan een half uurtje om in het stadscentrum van Harrisburg te komen. De luchthaven van Harrisburg biedt diverse vervoersmiddelen om verder te reizen naar uw bestemming in en rondom Harrisburg. Onder deze opties vallen onder andere shuttlebussen, de altijd aanwezige taxi's en natuurlijk autoverhuurbedrijven, maar ook een treinverbinding en andere vormen van openbaar vervoer. 

 Een vlucht Amsterdam Harrisburg of  ....

De luchthaven van Philadelphia ligt op maar een uurtje rijden en is veelal veel goedkoper om op te vliegen dan Harrisburg. En vliegtickets Washington - dat maar goed 150 kilometer verderop ligt - kunnen tot wel 50% voordeliger zijn dan een vlucht naar Harrisburg op dezelfde data. Van die besparing kan je dus makkelijk een week een auto huren. Vergelijk daarom altijd beide bestemmingen met de tickets naar Harrisburg!

Goedkoop naar Harrisburg vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Harrisburg vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Harrisburg te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Harrisburg? Geef je op voor de Harrisburg Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Harrisburg vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Harrisburg kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Harrisburg in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Harrisburg boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Harrisburg in 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Harrisburg Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Harrisburg  

Hoe lang is het vliegen naar Harrisburg? De vluchtduur is 14 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 373 ,-
Havana
€ 290 ,-
New York
€ 397 ,-
Bombay

Bijkomende kosten bij vluchten Harrisburg

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 27,- -  € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Harrisburg o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Harrisburg met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Harrisburg. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Harrisburg zijn het laatste gecheckt op 26-02-2019

0
shares