Vliegen naar Dothan

Dothan is een kleine stad in het zuiden van de Amerikaanse staat Alabama. Er wonen ongeveer 65.000 mensen in Dothan. Dothan kent een subtropisch klimaat. Juli en augustus zijn de...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 649,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dothan voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Dothan

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Dothan

Kaart Dothan

Lees meer over Dothan

... warmste maanden, de temperatuur kan dan overdag oplopen naar 34 graden celsius. In de nacht zakt het kwik naar een graad of 21. Januari is de koudste maand van het jaar, maar ook dan ligt de temperatuur overdag nog rond de 15 graden celsius. In de nacht kan het dan wel behoorlijk fris zijn, met temperaturen net boven het vriespunt.

Luchthaven Dothan
Dothan Regional Airport, behoort tot de belangrijkste luchthavens van Alabama. Vanuit hier zijn o.a. een vijftal vluchten per dag naar Atlanta. Dit kan ook nog een manier zijn om je vlucht naar Dothan voordeliger te bemachtigen. Boeken een ticket Amsterdam Atlanta en neem vanaf daar een voordelige lokale vlucht. Als je vanaf Nederland naar Dothan vliegt is dit ook veelal met tussenstop in deze stad. De luchthaven van Dothan is op nog geen 15 kilometer van de gelijknamige stad.

In en rondom Dothan liggen vele spoorlijnen, maar deze worden allemaal niet meer gebruikt voor passagiersvervoer. Ook is er geen busdienst. Dothan kent wel een belbus, waarvoor je eerst moet bellen voordat de bus komt. Wanneer je de omgeving van Dothan ook wilt ontdekken is het dus aan te raden om een auto te huren. Dit kan op de luchthaven van Dothan.

Goedkoop naar Dothan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Dothan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dothan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dothan? Geef je op voor de Dothan Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dothan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Dothan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Dothan in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dothan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Dothan in 2018 / 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Dothan Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Dothan  

Hoe lang is het vliegen naar Dothan? De vluchtduur is circa 15 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 88 ,-
New York
€ 29 ,-
Boedapest
€ 298 ,-
Toronto

Bijkomende kosten bij vluchten Dothan

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Dothan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Dothan met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Dothan. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dothan zijn het laatste gecheckt op 22-10-2018

0
shares