Vliegen naar Donetsk

Donetsk is een stad in het oosten van Oekraïne met circa één miljoen inwoners en is daarmee de vijfde stad. Donetsk is een hele groene stad met veel...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Donetsk voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Donetsk vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Donetsk vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Donetsk te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Donetsk? Geef je op voor de Donetsk Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Donetsk vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Donetsk kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Donetsk in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Donetsk boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Donetsk in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Donetsk als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Donetsk

Hoe lang is het vliegen naar Donetsk? De vluchtduur is rond de 10 a 11 uur. Inclusief een tussenstap van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Donetsk

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Donetsk o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Donetsk met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Donetsk. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Donetsk zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017